روشن نشدن نتایج انتخابات شوراها، شایسته نام تبریز نیست
ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه روشن نشدن نتایج انتخابات شوراها شایسته نام تبریز نیست، افزود: باید مجلس شورای اسلامی بر اساس مصوبهای، مسئولیت مراحل بررسی صلاحیت نامزدهای انتخاب شوراها را به عهده شورای نگهبان بگذارد تا علاوه بر تضمین سلامت افراد راه یافته به پارلمان شهر از طولانی شدن اعلام
ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه روشن نشدن نتایج انتخابات شوراها شایسته نام تبریز نیست، افزود: باید مجلس شورای اسلامی بر اساس مصوبهای، مسئولیت مراحل بررسی صلاحیت نامزدهای انتخاب شوراها را به عهده شورای نگهبان بگذارد تا علاوه بر تضمین سلامت افراد راه یافته به پارلمان شهر از طولانی شدن اعلام نتایج انتخابات نیز جلوگیری شود.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در دیدار اعضای دفتر نظارت شورای نگهبان استان با تاکید بر اینکه مشخص نشدن نتایج قطعی به اعتماد مردم خدشه وارد میکند، اظهار کرد: در انتخابات شورای شهر تبریز بعد از اعتراض به نتایج اولیه و بازشماری بخشی از صندوق ها، با گذشت یک ماه از تاریخ برگزاری آن هنوز نتایج قطعی اعلام نشده است.
وی با انتقاد از عدم اعلام نتایج قطعی انتخابات شورای شهر تبریز گفت: سلامت و صلابت انتخابات شوراها با نقش آفرینی شورای نگهبان در مراحل بررسی صلاحیت نامزدها و اعلام نتایج آنها محقق میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه شورای نگهبان حافظ اسلامیت و جمهوریت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، ادامه داد: نهاد مشابه شورای نگهبان ایران در اکثر کشورها با وظایف مشابه وجود دارد و همچنین وجود نهادی مثل شورای نگهبان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هم در کشور ما مورد تاکید علما بود، بطوری که آیت الله شهید شیخ فضل الله نوری در تمامی مراحل نهضت مشروطیت بر اصل اسلامیبودن نهضت و اصل نظارت علما و قوانین مجلس تأکید میکرد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم افزود: پس از برقراری مشروطیت که الگوی قانوناساسی ایران از قوانین بلژیک و فرانسه بود این قوانین با موازین شرع مقدس اسلام تطبیق داده شد.
وی با بیان اینکه علما نسبت به برخی مادههای آن اعتراض داشتند و معتقد بودند تعرض بر قلمرو شرع است، خاطرنشان کرد: آیت الله شیخ فضل الله نوری برای حل این مسأله موضوع نظارت علما بر قوانین موضوعه را پیشنهاد کرد که بهعنوان اصل دوم متمم قانوناساسی بهتصویب رسید و نظارت علما بر قوانین مجلس قانونی شد.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به نظارت ۵ نفر از علما به مصوبات مجلس و تطبیق آن ها با قوانین شریعت گفت: این موضوع متأسفانه در دوران سیاه پهلوی عملی نشد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان بخشی از بیانات امامین انقلاب در خصوص اهمیت و جایگاه نهاد راهبردی شورای نگهبان از خدمات اعضای دفتر نظارت شورای نگهبان استان تقدیر کرد.
به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی،در ابتدای این دیدار صمد عزیزی، رئیس دفتر نظارت شورای نگهبان استان از عملکرد این نهاد گزارش داد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰