آفات باغات به صورت بیولوژیک کنترل میشود
ایسنا/لرستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: ما در باغات استان در حال کنترل آفات به صورت بیولوژیکی هستیم به ویژه در باغات گردو، انجیر و انار این کار انجام میشود که نتایج خوبی داشته است. جواد صالحیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: باغات ما یک سری قدیمی هستند که شاید شرایط و
ایسنا/لرستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: ما در باغات استان در حال کنترل آفات به صورت بیولوژیکی هستیم به ویژه در باغات گردو، انجیر و انار این کار انجام میشود که نتایج خوبی داشته است.
جواد صالحیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: باغات ما یک سری قدیمی هستند که شاید شرایط و اصول فنی را از لحاظ تغذیه رعایت نکردند.
وی افزود: در زمینه توزیع کود براساس آمار و اطلاعاتی که داریم عمل میکنیم و مشاوران و کارشناسان باغات را مرتب رصد میکنند که میطلبد خود کشاورزان از ما بخواهند و مطالبه گری داشته باشند که کارشناسان ما در محل حضور پیدا کنند.
صالحیان تصریح کرد: در بحث آفات و بیماریها نیز کارشناسان حفظ نباتات ما مرتب باغات را رصد می کنند، به ویژه جاهایی که کانون باغات ما هستند، مانند انار سیاب، انجیر پلدختر، زردآلو دورود، سیب بروجرد و … که بهعنوان برند و شاخص در استان هستند که باغات آنها مرتب بازرسی شده و نکات مربوط به بیماریها و آفات به باغداران گوشزد میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: اکثر باغات گردوی استان از نهالهای بذری هستند که مشکلات خاص خودشان را دارند ازجمله عملکرد پایین، نسبت یکنواختی رسیدن به حد موردنظر، عملکرد پایین، نسبت پوست گردو به مغز بیشتر است، که طی دو سال گذشته همکاران ما در حال انجام عملیات سرشاخهزنی و پیوند زنی گردوی پیوندی روی درخت هستند که حتی در برابر آفات و بیماریها مقاومت میکند.
وی ادامه داد: محصولات زمانی اُرگانیک است که تغذیه از طریق کودهای حیوانی و آلی باشد و کنترل آفات به صورت مکانیکی و استراتژیک انجام شود که این امر باعث بالا رفتن کیفیت محصولات می شود.
صالحیان بیان کرد: یکیاز مشکلات باغداران ما استفاده بیرویه از کودهای شیمیایی است که مازاد آن در خود میوه نشست میکند که باعث پایین آمدن کیفیت آن می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: ما در باغات استان در حال کنترل آفات به صورت بیولوژیکی هستیم به ویژه در باغات گردو، انجیر و انار این کار انجام میشود که نتایج خوبی داشته است.
وی افزود: ما هنوز در ابتدای کارهستیم و مسائل مالی را نیز باید در نظر بگیریم اما از همه مهمتر مشارکت کشاورزان را میطلبد، ما بیشتر کار ترویجی انجام میدهیم که این امر در استان جا بیفتد.
صالحیان تأکید کرد: سیاستهای ما باید براساس ظرفیتها و شرایط منطقه باشد.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰