استقبال پایین دانشآموزان خوزستانی از واکسیناسیون
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به روند کند واکسیناسیون در استان خوزستان گفت: روند واکسیناسیون در شادگان، خرمشهر و آبادان بسیار پایین است که اگر این روند ادامه یابد بعید است حالا حالاها به پوشش ۷۰ درصدی واکسیناسیون برسیم. دکتر فرهاد ابولنژادیان در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا که
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به روند کند واکسیناسیون در استان خوزستان گفت: روند واکسیناسیون در شادگان، خرمشهر و آبادان بسیار پایین است که اگر این روند ادامه یابد بعید است حالا حالاها به پوشش ۷۰ درصدی واکسیناسیون برسیم.
دکتر فرهاد ابولنژادیان در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا که امروز (۱۰ مهرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس آخرین رنگبندی، ۱۲ شهرستان استان خوزستان در وضعیت نارنجی، شش شهرستان در وضعیت زرد و ۹ شهرستان در وضعیت آبی کرونا قرار دارند.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به ادامه روند نزولی بیماران بستری افزود: در حال حاضر ۸۲۱ بیمار در بیمارستانهای خوزستان بستری هستند که ۵۱۵ نفر از این تعداد در بخشهای عادی و ۳۰۶ نفر در بخشهای ویژه هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تا ۸ مهرماه، ۲ میلیون و ۸۷۳ هزار دوز واکسن در استان خوزستان تزریق شده که بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر معادل ۵۷.۴ درصد دوز اول و ۹۵۰ هزار نفر معادل ۲۹.۱ درصد، دو دوز واکسن را دریافت کردهاند. از مردم خواهش میکنم هر چه سریعتر و قبل از وقوع پیک بعدی نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
وی با اشاره به آخرین وضعیت بیماری در استان خوزستان، گفت: در هفته منتهی به ۹ مهرماه، کل موارد بیماری ۲۹.۴ درصد کاهش یافته است. موارد بیماری در همه شهرستانهای استان خوزستان به جز شوشتر کاهش یافته است. موارد بیماری در شهرستان شوشتر ۲۵ درصد نسبت به هفته قبل افزایش پیدا کرده است که این مساله نگرانی ایجاد میکند.
ابولنژادیان افزود: باید هر چه سریعتر محله به محله و روستا به روستای شوشتر بررسی و بیماران پایش شوند تا خوشه بیماری در نقطهای تشکیل نشده باشد. باید بیماریابی، قرنطینه و تست بیشتری در شوشتر انجام شود تا موارد بیماری در این منطقه افزایش نیابد.
وی گفت: در حال حاضر ۷۶ درصد جمعیت دانشکده علوم پزشکی بهبهان، ۶۰ درصد جمعیت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، ۵۸ درصد جمعیت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ۵۸ درصد جمعیت دانشگاه علوم پزشکی آبادان و ۵۷ درصد جمعیت دانشکده علوم پزشکی شوشتر یک دوز واکسن دریافت کردهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: شهرستانهای دهدز و بهبهان به ترتیب با ۷۸ و ۷۷ درصد بیشترین میزان واکسیناسیون را داشتهاند. میزان تزریق حداقل یک دوز واکسن نیز در اهواز شرق ۷۴ درصد، اهواز غرب ۶۶ درصد، اندیمشک ۶۵ درصد، آغاجاری ۶۵ درصد، گتوند ۴۹ درصد، آبادان ۵۸ درصد، امیدیه ۶۰ درصد، هندیجان ۶۱ درصد و رامهرمز ۶۲ درصد است.
وی تصریح کرد: در هفته گذشته عدم استقبال دانشآموزان از واکسیناسیون، آمار واکسیناسیون خوزستان را از کشور عقب انداخته است. تاکنون تنها ۱۰.۵ درصد دانشآموزان خوزستان واکسن دریافت کردهاند. در این راستا از ادارهکل آموزش و پرورش استان خوزستان کمک خواستیم که عنوان کردند نمیتوانند همکاری کنند.
ابولنژادیان با اشاره به جمعیت یک میلیونی دانشآموزان خوزستان، گفت: اگر واکسیناسیون در خوزستان سرعت نگیرد، آمار از میانگین کشوری کمتر خواهد بود. تاکنون در مجموع در استان خوزستان ۱۵ درصد دانشآموزان ۱۵ تا ۱۷ سال، واکسن دریافت کردهاند. در شادگان یک درصد دانشآموزان ۱۵ تا ۱۷ سال واکسن دریافت کردهاند که آمار پایینی است بنابراین باید هر چه سریعتر زنگ واکسیناسیون در استان خوزستان به صدا درآید.
وی افزود: ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان همه امکانات را بسیج کند تا دانشآموزان در مدارس واکسینه شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: از ادارات استان خوزستان نیز میخواهیم وضعیت واکسیناسیون کارمندان خود را از دانشگاههای علوم پزشکی استعلام کنند.
وی بیان کرد: روند واکسیناسیون در شادگان، خرمشهر و آبادان بسیار پایین است که اگر این روند ادامه یابد بعید است حالا حالاها به پوشش ۷۰ درصدی واکسیناسیون برسیم.
ابولنژادیان گفت: در هفته گذشته به طور متوسط ۵.۷ درصد مردم استان خوزستان را واکسینه کردیم که باید این آمار به ویژه در برخی شهرها افزایش یابد.
وی افزود: متاسفانه در برخی روستاها دهیاران مانع واکسیناسیون مردم میشوند. اسامی این افراد به بازرسی استانداری اعلام خواهند شد و باید بازرسی استانداری به این مساله ورود کند. هر جا که دهیاران کمک کردند واکسیناسیون خوب پیشرفت کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه متوسط آمار واکسیناسیون در روستاهای استان خوزستان ۳۹.۹ درصد است، عنوان کرد: اکنون ۷۸ درصد جمعیت روستایی دهدز واکسینه شدهاند اما این رقم در شهرستان کارون ۱۹.۲ درصد است.
وی عنوان کرد: تاکنون ۱۲۸ هزار مورد واکسن در سامانه ثبت نشده است؛ قطع شدن سامانه در برخی مواقع یا عدم همخوانی کد روی واکسن با سامانه از دلایل عدم ثبت واکسنها در سامانه هستند.
ابولنژادیان بیان کرد: پیش از این ۲ میلیون سرنگ از شرکت نفت دریافت کردیم اما با توجه به اینکه از چند روز آینده تزریق دوز دوم سرعت میگیرد به ۲ میلیون سرنگ دیگر نیاز داریم.
به گزارش ایسنا، دکتر رمضان احدی رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان نیز در این نشست اظهار کرد: بر اساس برنامهریزی انجامشده، تا هفته آینده پوشش واکسیناسیون به ۸۵ درصد میرسد. البته فعالیت گروههای تبلیغات ضد واکسن، رسیدن به این رقم را سخت کرده است.
وی افزود: زمانی که پوشش واکسیناسیون در بهبهان به مرز ۶۰ درصد رسید، قرارگاه واکسیناسیون در فرمانداری و ادارات تشکیل شد؛ برخی ادارات همکاری خوبی داشتند اما ادارات بزرگ همکاری خوبی نداشتند. در این قرارگاه، وضعیت واکسیناسیون کارکنان ادارات و خانوادههایشان بررسی میشود تا افرادی که واکسن دریافت نکردهاند به ما معرفی شوند.
احدی بیان کرد: یکی از مشکلات در این خصوص در حوزه آموزش و پرورش است. اگر ادارهکل ورزش و جوانان، اصناف و آموزش و پرورش پای کار بیایند، ۷۰ درصد مشکلات واکسیناسیون حل میشود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان با اشاره به تبعات عدم تزریق واکسن، گفت: در بهبهان یک نوجوان ۱۳ ساله با ۴۵ درصد درگیری ریه داریم که این نوجوان و خانوادهاش واکسن دریافت نکردهاند.
وی افزود: بر اساس ارزیابی شش ماهه مرگهای ناشی از کرونا در بهبهان، ۹۵ درصد فوتشدگان واکسن تزریق نکرده بودند. ۲ درصد نیز یک دوز و ۳ درصد دو دوز واکسن تزریق کرده بودند اما بیماریهای دیگری نیز داشتند.
احدی گفت: بر اساس ارزیابی یک ساله در بیمارستان معین کرونا در بهبهان، ۹۹ درصد پرسنلی که واکسن دریافت کردهاند، مرگ و میر یا بیماری نداشتند.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰