بازدید یک میلیون گردشگر نوروزی از کرمانشاه در موج اول مسافرت‌ها

بازدید یک میلیون گردشگر نوروزی از کرمانشاه در موج اول مسافرت‌ها 
 مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: تا پایان روز هشتم فروردین یک میلیون و ۴۸ هزار و ۲۶۴ گردشگر از مناطق گردشگری، طبیعی و جاذبه های کرمانشاه بازدید کردند.
 
به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، امید قادری با اعلام این خبر، اظهار کرد: همچنین در مدت یاد شده، ۴۴۹هزار و ۷۹۵ نفر در استان کرمانشاه اسکان یافته‌اند. 
 
وی اضافه کرد: از این تعداد ۹ هزار و ۷۸۰ نفر در هتل ها و مابقی در تاسیسات اقامتی وابسته به آموزش و پرورش، مکان های متبرکه، سالن های ورزشی و اردوگاه های گردشگری شهرداری اقامت کردند.
 
 مدیرکل میراث فرهنگی استان در ادامه با اشاره به نظارت بر عملکرد تاسیسات گردشگری و اقامتی استان طی هشت روز اول نوروز عنوان کرد: تاکنون هزار و ۱۳۳ مورد نظارت از تاسیسات گردشگری، رستوران های بین راهی و واحدهای اقامتی توسط اعضای ستاد خدمات سفر استان انجام گرفته که به ۵۵ مورد تذکر داده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *