کد خبر : 85077
تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 آبان 1400 - 19:50
-

باغات پایین دست قربانیان محصولات آبدوست

باغات پایین دست قربانیان محصولات آبدوست

ایسنا/لرستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: باتوجه به افزایش سطح زیر کشت برنج در بلند مدت و خشکسالی نگران هستیم که در تابستان با مشکل روبرو شده و باغاتی که در مسیر رودخانه خرم‌رود و کشکان قرار دارند یعنی از منطقه ویسیان به پایین با خطر کم آبی مواجه شوند. جواد صالحیان در

باغات پایین دست قربانیان محصولات آبدوست

ایسنا/لرستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: باتوجه به افزایش سطح زیر کشت برنج در بلند مدت و خشکسالی نگران هستیم که در تابستان با مشکل روبرو شده و باغاتی که در مسیر رودخانه خرم‌رود و کشکان قرار دارند یعنی از منطقه ویسیان به پایین با خطر کم آبی مواجه شوند.

جواد صالحیان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به کمبود آب شدید و خشکسالی سال زراعی جاری، اظهار کرد: تلاش کردیم در این سال زراعی میزان زمین زیرکِشت برنج و سیب زمینی، به‌عنوان دو محصول آب دوست، را کاهش دهیم.

وی با اشاره به این‌که در شهرهای الشتر و نورآباد با همکاری مردم موفق به کنترل سطح زیرکشت محصولات آبدوست شدیم، عنوان کرد: اما در شهرهای دیگر مانند خرم‌آباد، دورود، ازنا، بروجرد و… مردم همکاری لازم را نداشته و به کشت محصول مورد نظر خود پرداختند.

صالحیان با اشاره به این‌که یکی از چالش‌های جدی ما کشت محصولات آبدوست ازجمله برنج است، تصریح کرد: با وجود محدودیت کشت برنج مصوبه هیئت دولت در سال ۹۷، متاسفانه سطح زیر کشت برنج در استان افزایش پیدا کرده و این در شرایطی است که  ما در خشکسالی هستیم که یک چالش و آسیب جدی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی لرستان با اشاره به این‌که ما به‌عنوان مجریان کار قانونی برای برخورد با کشاورزانی که محصولات آبدوست کشت می‌کنند در دست نداریم،  تصریح کرد: باتوجه به افزایش سطح زیر کشت برنج در بلند مدت و خشکسالی نگران هستیم که در تابستان با مشکل روبرو شده و باغاتی که در مسیر رودخانه خرم‌رود و کشکان قرار دارند یعنی از منطقه ویسیان به پایین با خطر کم آبی مواجه شوند.

وی با اشاره به این‌که اگر اعتبار خرید لوله و تانکر تأمین نشود حتماً در حوزه باغات مسیر رودخانه‌های خرم‌رود و کشکان با مشکل روبرو هستیم، عنوان کرد: کشاورزان نیز باید با ما همکاری لازم را داشته باشند که بتوانیم از این بحران عبور کنیم.

صالحیان ادامه داد: خشک شدن باغات انجیر که سالانه ۳۰ هزار تن تولید دارند پیامدهای نامطلوبی به دنبال دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به این‌که نسبت به مدت مشابه شال قبل مقدار زمین زیر کشت برنج کمتر شده‌است، تصریح کرد: این میزان در سال گذشته ۲۰۰۰ هزار هکتار بوده که در سال جاری با کاهش ۴۰۰ الی ۵۰۰ هکتاری روبرواست اما این مقدار کاهش نسبت به خشکسالی پیش آمده بسیار کم بوده و لازم است که مردم در این زمینه همکاری بیشتری با ما داشته باشند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح