باورهای نادرست در مورد خواب، سلامت عمومی را به خطر میاندازد
متخصصان آمریکایی در یک بررسی تازه هشدار دادند که باورهای نادرستی در مورد خواب بین افراد شایع است که این باورها میتوانند تهدیدی جدی برای سلامت آنها باشند. به گزارش ایسنا، “برخی از افراد تنها به پنج ساعت خواب در شبانهروز نیاز دارند”، “خرخر کردن خطری ندارد” و “مصرف مواد الکلی پیش از زمان خواب
متخصصان آمریکایی در یک بررسی تازه هشدار دادند که باورهای نادرستی در مورد خواب بین افراد شایع است که این باورها میتوانند تهدیدی جدی برای سلامت آنها باشند.
به گزارش ایسنا، “برخی از افراد تنها به پنج ساعت خواب در شبانهروز نیاز دارند”، “خرخر کردن خطری ندارد” و “مصرف مواد الکلی پیش از زمان خواب به داشتن خواب بهتر کمک میکند” از جمله این باورهای نادرست و مضر برای سلامتی هستند.
“ربکا رابینز” یکی از متخصصان این مطالعه گفت: خواب بخش حیاتی و مهم زندگی است که بر وضعیت عمومی سلامت جسم و روان تاثیر چشمگیر دارد. لذا اصلاح این باورهای اشتباه در مورد خواب موجب بهبود سلامت خواب و سلامت عمومی بدن میشود.
در این مطالعه متخصصان به بررسی بیش از ۸۰۰۰ وبسایت پرداختند تا ۲۰ باور اشتباه رایج در مورد خواب را شناسایی کنند. یکی از رایجترین باورها این ادعاست که برخی افراد تنها به پنج ساعت خواب در طول شبانهروز نیاز دارند. به گفته متخصصان این باور میتواند خطرات جدی را متوجه سلامت جسم و روان فرد کند زیرا کمبود خواب در دراز مدت اثرات منفی به همراه دارد.
محققان همچنین با اشاره به یکی دیگر از باورهای اشتباه اظهار داشتند: درحالیکه خرخر کردن میتواند بیضرر باشد اما نشانهای از عارضه آپنه خواب است؛ بیماری که موجب میشود تنفس هنگام شب بارها متوقف شود. درصورتیکه این بیماری درمان نشود فرد در معرض مشکلات قلبی و بیماریهای دیگر قرار میگیرد.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، همچنین بنا به تاکید متخصصان مصرف مواد الکلی پیش از خواب نه تنها موجب نمیشود فرد خواب راحتی داشته باشد بلکه تازه ترین مطالعات تایید کرده که حتی مصرف مقادیر کم الکل نیز برای سلامتی مضر است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰