بدون هیچ حمایتی توقع دارند مرغ و تخممرغ را به نرخ دولتی روانه بازار کنیم
یک تولید کننده گفت: در برابر تمام ظلمهایی که به تولید کننده میشود، بدون هیچ گونه حمایت توقع دارند مرغ و تخممرغ را به نرخ دولتی روانه بازار کنیم. مدیر عامل اولین زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ شرق کشور عصر امروز در جلسه بررسی مشکلات مجموعه تولیدی خویش گفت: سالهاست به عنوان یک تولید کننده
یک تولید کننده گفت: در برابر تمام ظلمهایی که به تولید کننده میشود، بدون هیچ گونه حمایت توقع دارند مرغ و تخممرغ را به نرخ دولتی روانه بازار کنیم.
مدیر عامل اولین زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ شرق کشور عصر امروز در جلسه بررسی مشکلات مجموعه تولیدی خویش گفت: سالهاست به عنوان یک تولید کننده فریاد میزنم یارانههایی که مدام میگویند برای کاهش قیمتها به تولیدکنندگان میدهند، صحیح نبوده و فقط به جیب عدهای خاص میرود.
قدیر صالحی افزود: گاهی رفتار کارشناسان ادارات دولتی با سرمایهگذران و تولیدکنندگان بسیار آزاردهنده است و بدترین رفتار را دارند.
وی با بیان اینکه سرمایهگذار نیازمند آرامش است، تصریح کرد: هر چند گفته میشود به واحدهای جوجهکشی و مرغ گوشتی دان یارانهای اختصاص داده میشود اما نمیگویند ذرتی که به مرغدار میدهند، فقط جوابگوی ۴۰ درصد و سویا جوابگوی ۳۰ درصد نیاز این زنجیره است. از سوی دیگر قیمت واکسن ۳۰۰ برابر شده است.
این تولید کننده تصریح کرد: فقط مصرف روزانه دان مرغ تخم گذار این مجموعه ۳۰ تن، مرغ مادر ۱۵ تن و مرغ گوشتی ۱۲۵۰ تن است. دان یارانهای اصلا جوابگوی نیاز بزرگترین زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ در شرق کشور نیست.
وی عنوان کرد: چه حمایتی میشویم که از ما انتظار ارائه مرغ و تخم مرغ به نرخ دولتی را دارند. اگر تسهیلات دریافت میکنیم، برای به کارگیری جوانان همین منطقه است که از بیکاری رنج میبرند اما برخی با تفکرات اشتباهی که دارند مدام در محافل مختلف بر علیه سرمایهگذاران صحبت و جامعه را نسبت به ما بدبین میکنند.
صالحی ادامه داد: اگر چه قبلا ۲۰۰۰ تن مرغ و تخم مرغ به افغانستان صادرات داشتیم اما پنج سالی میشود که به خاطر مشکلات موجود هیچ صادراتی نداشتهایم؛ این در صورتی است که تفکر من و کسانی که این مجموعه را راهاندازی کردهاند براساس صادرات برنامهریزی شده است.
مدیر عامل این شرکت تولیدی گفت: هر چند طی پنج سال گذشته نتوانستیم تخم مرغ و مرغ صادر کنیم اما با این وجود باز هم با شهامت یک میلیون قطعه مرغ گوشتی و ۴۰۰ هزار مرغ تخمگذار را تولید میکنیم.
وی گفت: برای سر پا نگه داشتن این مجموعه مجبور به دریافت تسهیلات از روشهای مختلف هستیم؛ در غیر این صورت هر روز باید تعدیل نیرو داشته باشیم اما نه تنها این اتفاق نیفتاده بلکه هر روز بر تعداد نیروهای این مجموعه افزوده میشود و این جزو سیاستهای جدی ما است.
صالحی بیان کرد: هرچند اگر پول وارد شهر شود، تمام مشاغل جان میگیرد اما هنوز از نظر فرهنگی شهرهای کوچک نمیتواند پذیرای این حجم از سرمایهگذاری باشد. این موضوعی آزاردهنده است چون برخی تصور میکنند سرمایهگذار پولهای این شهر را با خود میبرد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون تمام تسهیلاتی که دریافت کردهایم با نرخ ۱۸ درصد بوده و هیچ بانکی تسهیلات با نرخ ۴ درصد به ما ارائه نداده، افزود: اگر چه تا کنون در مجموعه تولیدی ما برای ۵۰۰ خانم و آقا اشتغالزایی ایجاد شده اما با توسعهای که هر روز در این مجموعه اتفاق میافتد، همچنان بر تعداد نیروها افزوده میشود.
مدیر عامل اولین زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ شرق کشور اظهار کرد: این شرکت اولین زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ در شرق کشور است؛ هر چند در کاشمر جوانان مبتکر و تولیدکنندگان خوبی فعالیت دارند اما اغلب آنها به فکر فروش محصولات و تولیدات خود در بازار نیستند. این یک معضل جدی است چون دغدغه برخی تولیدکنندگان تنها تولید است.
وی یادآور شد: متاسفانه طی سالهای اخیر با کمبود جدی آب مواجه شدهایم و این به یک معضل جدی تبدیل شده است.
امام جمعه کاشمر نیز در این جلسه گفت: باید سرمایهگذاران را کمک کرد تا در نبرد اقتصادی دشمن کمتر ضربه ببینند. تولیدکنندگان افسران و فرماندهان مبارزه در نبرد اقتصادی دشمن هستند.
حجتالاسلام جواد طاهری افزود: باید شرایط را برای اشتغالزایی بیشتر در این مجموعه فراهم آورد؛ هر چند نیروی سرمایه گذار خوب بسیار است اما برخی به خاطر شرایط و مشکلات از ایران میروند.
وی بیان کرد: اینکه یک چنین واحد تولیدی در این شرایط بد اقتصادی سر پا مانده افتخاری برای منطقه و کشور است.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰