کد خبر : 95521
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آبان 1400 - 15:25
-

تجلیل از استاد «مسرت یزدی» در یادمان مرحوم «محبوبی اردکانی»

تجلیل از استاد «مسرت یزدی» در یادمان مرحوم «محبوبی اردکانی»

ایسنا/یزد «حسین مسرّت» پژوهشگر و محقق یزدی در همایش گرامیداشت دکتر حسین محبوبی اردکانی و هفته کتاب و کتابخوانی در جمع اهالی فرهنگ و ادبیات شهرستان اردکان موردتجلیل قرار گرفت. همزمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی همایش گرامیداشت یادمان دکتر حسین محبوبی اردکانی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشاکر امام جمعه اردکان و جمعی از اهالی

تجلیل از استاد «مسرت یزدی» در یادمان مرحوم «محبوبی اردکانی»

ایسنا/یزد «حسین مسرّت» پژوهشگر و محقق یزدی در همایش گرامیداشت دکتر حسین محبوبی اردکانی و هفته کتاب و کتابخوانی در جمع اهالی فرهنگ و ادبیات شهرستان اردکان موردتجلیل قرار گرفت.

همزمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی همایش گرامیداشت یادمان دکتر حسین محبوبی اردکانی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشاکر امام جمعه اردکان و جمعی از اهالی فرهنگ و قلم این شهرستان، در سالن اجتماعات کتابخانه آیت‌الله حائری اردکان برگزار شد در پایان این همایش از استاد به نام و معاصر فرهنگ و ادب پارسی استان یزد تجلیل شد.

«حسین مسرت» از پژوهشگران، مصححّان متون کهن، کتابشناسان و یزدشناسان شناخته شده کشور که در حوزه یزدشناسی و کتابشناسی به ویژه تصحیح متون و فهرست‌نگاری نسخ خطی، دستی هم در شعر و شاعری دارد و با تخلص «مسرور» اشعاری می‌سراید در این همایش در وصف استاد فقید محبوبی اردکانی چنین گفت: دکتر حسین محبوبی اردکانی فرزند آقا شیخ محمّد از علمای معروف اردکان در سال ۱۲۹۴ش در اردکان یزد به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی و مقدّمات عربی را در همان شهر گذراند.

وی افزود: ویژگی برجسته استاد محبوبی اردکانی، مکارم اخلاقی وی بود چرا که وی انسانی بسیار وارسته، قانع، فروتن و بی اعتنا به جاه و مال بود و به قول ایرج افشار هم محقق بود و هم دانشمند پرکار.

نویسنده «در آیینه روزها» تاکید کرد: استاد محبوبی بواسطۀ احاطه ای که در تاریخ قاجار داشت، بسیاری از رجال و خاندان های عهد قاجار را می شناخت و مقالات مهمّ رجال عهد قاجار را در دانشنامه ایران و اسلام نوشت.

این پژوهشگر با بیان اینکه آثار دکتر محبوبی ۲۹ کتاب شامل تالیف و تصحیح است، افزود: از معروف ترین آثار وی می توان به «تاریخ تحوّل دانشگاه تهران و مؤسّسات آموزش عالی در ایران» و همچنین «کتاب تاریخ مؤسّسات تمدّنی جدید در ایران»،« سه سفرنامه»، «فهرست عکس های تاریخی» دو جلد، «کتاب شناسی کتاب های خطی» و کتاب «مقدّمه ای در باب آشنایی ایران با مظاهر تمدّن غربی»» اشاره کرد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح