کد خبر : 94187
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آبان 1400 - 22:16
-

جلبک مازندران تجاری‌سازی می‌شود

جلبک مازندران تجاری‌سازی می‌شود

ایسنا/مازندران مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی گفت: جلبک مازندران تجاری‌سازی می‌شود. یزدانی پس از بازدید از مجتمع تولیدی تحقیقاتی سردار سلیمانی واحد مازندران به همراهی شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهادی نیست که بحث صرف درآمد اولویت اول آن باشد بلکه به دنبال تولید علم و فناوری است که

جلبک مازندران تجاری‌سازی می‌شود

ایسنا/مازندران مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی گفت: جلبک مازندران تجاری‌سازی می‌شود.

یزدانی پس از بازدید از مجتمع تولیدی تحقیقاتی سردار سلیمانی واحد مازندران به همراهی شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهادی نیست که بحث صرف درآمد اولویت اول آن باشد بلکه به دنبال تولید علم و فناوری است که علاوه بر حل مشکلات جامعه، به تولید ثروت نیز منجر شود.

وی علت بازدید مکرر از جهاد دانشگاهی را وجود ظرفیت خوب در واحد مازندران دانست و افزود: تمام تلاش‌مان این است با تدوین طرح‌های فناورانه علاوه بر تولید ثروت بتوانیم از دانش و تکنیک‌های جدید آن برای توسعه استان نیز بهره بگیریم.

یزدانی با اشاره به اینکه طرح جلبک از سال ۹۵ در واحد مازندران آغاز و بحث دانش فنی آن یکسال به طول انجامید، سپس با شروع ساخت استخرهای تولید نیمه صنعتی متاسفانه به جهت مشکلات فنی در ساخت سازه، یکسال کار متوقف شد، اما خوشبختانه از یکسال گذشته تا کنون تولید جلبک رشد خوبی داشته و در حال حاضر تولید این محصول در بالاترین رقم است.

وی بیان کرد: مقرر شد؛ واحد دوم تکثیر جلبک مجاور این ساختمان احداث شود تا بتوانیم از نظر حجم تولید و نیز تکثیر و پرورش گونه جدید اقدام کنیم.

مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی در بازدید واحد مازندران، اظهار کرد: واحد مازندران باید به سمت برندسازی و بازاریابی جهت عرضه خوراک آبزیان یا دام باشند و فکر می‌کنم تا آخر امسال بتوانیم محصولات جلبک این واحد تجاری‌سازی شود.
یزدانی با اشاره به احداث آبندان جدید در چپکرود جهاد دانشگاهی، گفت: آبندان متوسط جدیدی در بخش از زمینی شور و غیرقابل کشت ایجاد می‌شود و با توجه به نبود منابع آبی اعم از چاه و آب سد البرز، کشاورزی این منطقه دستخوش ریسک بالایی است، بنابر این احساس شد تا برای بهره‌گیری از این زمین‌ها جهت زراعت، در ایام فصل سرد سال از آب جاری که قسمت اعظم آن در استان به هدر می‌رود، در این آبندان‌ها برای کشت بهاره، ذخیره کنیم و این اقدام به غنی کردن منابع آبی استان نیز کمک می‌کند.
وی درباره پرورش دام در این مجتمع، ادامه داد: موضوع کشاورزی خود از تنوع بالایی برخوردار است و پسندیده نیست، واحد تا زمانی که در یک موضوع به نتیجه مشخص دست نیافته وارد موضوع دیگری شود از طرفی هم تلاش ما بر این است که اقدامات و طرح‌های اقتصادی در این مجموعه حالت زنجیره داشته باشد.
یزدانی اظهار کرد: اکنون وقتی این واحد، وارد پرورش ماهی شده ترجیحا لازم است درخصوص زنجیره پرورش ماهی از قبیل؛ تهیه و تولید خوراک ماهی، پرورش انواع ماهی و تکنولوژی مورد استفاده این موضوع اقدام کند و اکنون تولید جلبک هم به عنوان خوراک آبزیان، در زنجیره پرورش ماهی دیده شده است.

وی درباره نتایج بازدید خود از ظرفیت‌های مجتمع شهید سردار سلیمانی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در این بازدید درباره نحوه بهره‌گیری دو منظوره از آبندان ۲۳ هکتاری در جهت کاهش ریسک منابع آبی بحث و بررسی شد و امیدواریم از سال آینده با اقداماتی که انجام می‌شود شاهد کشت بهاره و پاییزه باشیم.
مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی، تأکید کرد: تا کنون فعالیت واحد مازندران طبق برنامه بوده و تا کنون نیز حمایت هایی شده و چنانچه به همین روند پیگیری شود ۱۰۰ در صد از طرح‌ها و برنامه‌های این واحد حمایت خواهد شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح