کد خبر : 22466
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 مهر 1400 - 14:47
-

صدور مجوز آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای سه روزه شد

صدور مجوز آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای سه روزه شد

با اعلام وزیر کار مجوز آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای از این پس ظرف سه روز صادر می شود.  در راستای تصویب کلیات طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در مجلس وزیر کار از صدور مجوز آموزشگاه های فنی و حرفه ای آراد در مدت سه روز خبر داد. عبدالملکی در توئیتی

صدور مجوز آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای سه روزه شد

با اعلام وزیر کار مجوز آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای از این پس ظرف سه روز صادر می شود.

 در راستای تصویب کلیات طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در مجلس وزیر کار از صدور مجوز آموزشگاه های فنی و حرفه ای آراد در مدت سه روز خبر داد.
عبدالملکی در توئیتی اعلام کرده “صدور مجوز آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد برای افراد واجد شرایط حداکثر طی ۳ روز کاری انجام خواهد شد و در صورت اطاله بررسی، سیستم به صورت خودکار پس از روز سوم مجوز را صادر خواهد کرد. ”
به گفته وی پیش از این میانگین صدور مجوزها حدود ۸ ماه بوده‌ است.
در حال حاضر بسیاری از کسب و کارها برای راه اندازی با شرایط سخت و دشواری روبرو هستند به نحوی که اگر کسی بخواهد یک کارگاه تولیدی راه اندازی کند باید از هفت خوان استعلامات متعدد بگذرد و در فرایند بروکراسی های پیچیده اداری برای کسب مجوزها گرفتار بماند.
رئیس جمهور بارها بر لزوم بهبود فضای کسب و کار و تسهیل دسترسی به مجوزها تاکید و اعلام کرده است که چرا یک کارآفرین باید برای گرفتن یک مجوز به مراکز و ساختمان های مختلف مراجعه کند و مدت ها معطل بماند و در نهایت دچار پشیمانی شود.
روز گذشته کلیات طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در مجلس تصویب شد؛ طرحی که به موجب آن کلیه فعالیت‌های کسب و کار ملزم به طی مراحل أخذ مجوز سلامت، امنیت و محیط زیست شدند.
براساس ماده ۷ مکرر “تمامی مجوزهای کسب وکار که سلامت، محیط زیست، بهداشت – عمومی اجتماعی – یا امنیت ملی را تهدید می‌کنند یا مستلزم بهره‌برداری از منابع طبیعی یا تغییر کاربری اراضی کشاورزی هستند، به تشخیص هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب وکار و تأیید هیأت وزیران اگر تا سه ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون در درگاه ملی مجوزهای کشور ثبت شوند، به عنوان مجوزهای تأییدمحور که نیازمند بررسی و تأیید مراجع صدور مجوز است معرفی شده و فعالیت در آنها مستلزم طی مراحل أخذ مجوز بر اساس ماده (۷) این قانون است.
کارشناسان و فعالان حوزه کار معتقدند با تصویب طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، جلوی انحصارها و برخی رانتها گرفته می شود و رقابت جدی در عرصه کسب و کار کشور به وجود می آید.
به زعم آنها اجرای این طرح موجب حذف دلالی و بازار سیاه خرید و فروش مجوزهای کسب و کار خواهد شد.
حمید حاج اسماعیلی کارشناس حوزه کار در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به خرید و فروش میلیاردی برخی از مجوزهای مشاغل می گوید: در بخش صدور مجوزهای کسب و کار طی سال‌های گذشته دریچه ای را در وزارت امور اقتصادی و دارایی ایجاد کردیم ولی راهگشا نبود و استقبال زیادی از آن نشد اما طرحی که مجلس در دستور کار دارد شامل بخشهای خوبی است و اینکه در این طرح انحصار و محدودیتهای بعضی از مشاغل مثل وکالت، سردفتری و تأسیس داروخانه ها برداشته شده اقدام خوبی است که باید به فال نیک بگیریم.
به اعتقاد وی صرف صدور مجوزهای کسب و کار کافی و راهگشا نیست و برای آنکه فضای کسب و کار بهبود پیدا کند باید بخش خصوصی واقعی ایجاد و جلوی خرید و فروش میلیاردی مجوزهای کسب و کار گرفته شود.
بسیاری از کارشناسان تاکید دارند که تاسیس پنجره واحد الکترونیکی کسب و کار ضمن حذف امضاهای طلایی موجب کاهش فساد و رانت شده و فرآیند کسب و کار در کشور را تسهیل می کند.
با توجه به اهداف طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار که کلیات آن روز گذشته از تصویب نمایندگان مجلس گذشت، پیش بینی می شود مجوز کسب و کارهایی که نیازمند تأیید مراجع امنیتی، زیست محیطی و مرتبط با بهداشت عمومی و اجتماعی نیست از این پس بدون نیاز به طولانی شدن زمان به سرعت صادر شود.
منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح