مدیریت بحران یعنی اینکه از حوادث جا نمانیم
ایسنا/ایلام مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: اگر مولفهها و ملاحضات مدیریت بحران را در کار مدیریتی خود دخیل نکنیم، دیری نخواهد پائید که در حوادث و اتفاقات دنبال مقصران بیرونی خواهیم گشت. «آیت قیصربیگی» در نشست کارگروه هماهنگی شرح وظایف دستگاههای اجرایی موضوع فصل سوم ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور ذیل ستاد مدیریت بحران
ایسنا/ایلام مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: اگر مولفهها و ملاحضات مدیریت بحران را در کار مدیریتی خود دخیل نکنیم، دیری نخواهد پائید که در حوادث و اتفاقات دنبال مقصران بیرونی خواهیم گشت.
«آیت قیصربیگی» در نشست کارگروه هماهنگی شرح وظایف دستگاههای اجرایی موضوع فصل سوم ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور ذیل ستاد مدیریت بحران استان که در ارتباط با شرح وظایف جمعیت هلال احمر استان برگزار شد، با اشاره به ماموریت های حیاتی و سرنوشت ساز مدیریت بحران، اظهار کرد: در مدیریت بحران با توجه به وظایف حیاتی و خطیر بایست قانون بایدها و نبایدها حکمرانی کند چراکه در موضوعاتی که با جان و مال مردم سر و کار دارد و قصور در انجام آنها هزینه های جبران ناپذیری در پی خواهد داشت نمی توان با تعارف، توصیه و خواهش و تمنا موضوعات را جمعآوری کرد.
وی با بیان اینکه اینجا باید مر قانون و الزام در مسئولیت پذیری و پاسخگویی و بازدارندگی قوی درصورت عدم اجرای صحیح قوانین حاکم باشد، گفت: همه دستگاه های موضوع ماده ۲ قانون مدیریت بحران در وهله اول مدیر بحران مجموعه تحت تصدی هستند و بایست در امور پیش روی با هوشمندی اصل پیش بینی، پیشگیری و ورود به موقع به حوادث و بحران را در کار مدیریتی خود اعمال کنند تا در حین مشکلات دچار اصل غافلگیری نشوند.
مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام با طرح این سئوال که چرا باید همیشه از حوادث جا بمانیم و دچار غافلگیری شویم؟ گفت: اگر مولفهها و ملاحضات مدیریت بحران را در کار مدیریتی خود دخیل نکنیم، دیری نخواهد پائید که در حوادث و اتفاقات دنبال مقصران بیرونی خواهیم گشت تا قصور و ناتوانی خود را به گردن آنها بیاندازیم و اگر قرار است مسائل و مشکلات و اتفاقات را با موضوعات بیرونی توجیه کنیم پس نقش مدیریت در پیش بینی، پیشگیری، مسئولیت پذیری و پاسخگویی چه میشود!
مدیرکل مدیریت بحران استان با اشاره به مسائل و مشکلات پیش آمده در حوزه آب و برق گفت: به همان اندازه که مردم در این قضایا اذیت شدند متولیان امر قصور داشته اند.
قیصربیگی در ادامه ضمن تشکر از پای کار بودن جمعیت هلال احمر استان خواستار ایجاد هم افزایی و همکاری همه دستگاه های عضو در بند ۲ ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور در حین مأموریت های این مجموعه خدوم و فداکار شد و گفت: هلال احمر می تواند برای گسترده نمودن دایره خدمات خود خانههای هلال را در روستا ها به کمک دهیاری ها تشکیل دهد.
وی همچنین با اشاره به حیاتی بودن موضوع امداد و نجات بر لزوم ایجاد پد بالگرد در مناطق جمعیتی استان تأکید کرد و گفت: در این زمینه لازم است فرمانداران، شهرداران، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و دیگر متولیان امر با مجموعه فوریت های پزشکی و هلال احمر استان در جانمایی و ایجاد پد بالگرد همکاری لازم را داشته باشند.
گفتنی است در این نشست تصمیماتی از قبیل ضرورت ایجاد هماهنگی و هم افزایی مجموعه دستگاه های عضو بند ۲ ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران تحت نظارت جمعیت هلال احمر استان در حین مأموریت های امداد و نجات، تشکیل خانه هلال در دهیاری ها به قصد خدمات دهی به مردم روستا، ایجاد پد بالگرد در مناطق جمعیتی، مسیرهای پرخطر، مسیرهای اربعین به تصویب رسید.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰