کد خبر : 79554
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 آبان 1400 - 3:02
-

نجات جانِ “قره‌سو” به ۱۵۰۰ میلیارد تومان بند است!

نجات جانِ “قره‌سو” به ۱۵۰۰ میلیارد تومان بند است!

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به آلودگی رودخانه قره‌سو، ورود فاضلاب انسانی را منشا اصلی آلودگی این رودخانه عنوان کرد و افزود: آنطور که مسئولان آب و فاضلاب می گویند ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای راه اندازی تصفیه خانه و جلوگیری از ورود فاضلاب انسانی به قره سو لازم است. فریدون یاوری در گفت

نجات جانِ "قره‌سو" به 1500 میلیارد تومان بند است!

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به آلودگی رودخانه قره‌سو، ورود فاضلاب انسانی را منشا اصلی آلودگی این رودخانه عنوان کرد و افزود: آنطور که مسئولان آب و فاضلاب می گویند ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای راه اندازی تصفیه خانه و جلوگیری از ورود فاضلاب انسانی به قره سو لازم است.

فریدون یاوری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به آلودگی بالای رودخانه قره سو گفت: این رودخانه که از سراب روانسر نشات می گیرد، وارد شهر کرمانشاه شده و در حالیکه می توانست به بهترین فرصت گردشگری شهر و محلی برای زیست انواع آبزیان تبدیل شود، متاسفانه به خاطر ورود فاضلاب عملا به یک منبع آلودگی تبدیل شده است.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه افزود: در سالهای گذشته پساب صنایع هم به این رودخانه وارد می شد که آلودگی هایی بسیاری هم برای رودخانه و هم برای آبزیان آن به همراه داشت، طوری که درسالهای گذشته با صید ماهی از این رودخانه اصطلاح “ماهی نفتی” -به خاطر آلودگی های صنعتی که وارد رودخانه می شد- باب شده بود.

یاوری گفت: خوشبختانه با پیگیری های بسیار در چندسال گذشته پساب عمده این صنایع تصفیه می شود و برخی هم حوضچه های خاکی تعریف کرده اند و تنها در مواقعی که سیلاب حادث شود احتمال ورود پساب آنها به داخل رودخانه قره سو وجود دارد. البته پیگیر هستیم این صنایع هم سیستم تصفیه فاضلاب نصب کرده تا از آلودگی های احتمالی پیشگیری شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر عمده منبع آلودگی رودخانه قره سو ورود فاضلاب انسانی به این رودخانه است، گفت: هم اکنون ۶۵ درصد فاضلاب انسانی شهر کرمانشاه وارد این رودخانه می شود.

یاوری خاطرنشان کرد: خشکسالی های اخیر هم که موجب کاهش دبی رودخانه شده در افزایش آلودگی های آن بی تاثیر نیست.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه مهمترین راهکار رفع آلودگی رودخانه قره سو را راه اندازی تصفیه خانه کرمانشاه و جلوگیری از ورود فاضلاب انسانی به این رودخانه دانست و افزود: در این زمینه مکاتبات بسیاری با شرکت آب و فاضلاب انجام شده و آنها کمبود اعتبار را علت اصلی عدم راه اندازی پروژه تصفیه خانه عنوان کرده اند.

یاوری افزود: آنطور که مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان می گویند، برای راه اندازی تصفیه خانه کرمانشاه اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان لازم است تا فاضلاب کرمانشاه بصورت کامل تصفیه شده و از ورود فاضلاب به قره سو جلوگیری شود.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه یادآور شد: در حال حاضر تنها ۳۵ درصد فاضلاب شهر کرمانشاه تصفیه می شود و برای تصفیه ۶۵ درصد مابقی نیاز به راه اندازی مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب کرمانشاه است.

وی افزود: مسئولان شرکت آب و فاضلاب اعلام کرده اند که این اعتبار فعلا قابل تامین نیست و ما هم نتیجه این مکاتبات را به سازمان محیط زیست منعکس کرده ایم.

یاوری گفت: در کنار پیگیری موضوع راه اندازی تصفیه خانه، مکاتبات بسیاری با شرکت آب منطقه ای جهت برخورد با چاه های غیرمجاز داشته‌ایم، چرا که حفر چاه در نزدیکی رودخانه بر دبی آب رودخانه اثر می گذارد و باید با این مسئله برخورد لازم صورت گیرد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

banichap.com

ظروف یکبارمصرف گیاهی

ترانسدیوسر IME

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح