کد خبر : 117185
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 آذر 1400 - 21:55
-

پایش مداوم زیستگاه‌های لرستان در فصل زادوولد حیات‌وحش

پایش مداوم زیستگاه‌های لرستان در فصل زادوولد حیات‌وحش

ایسنا/لرستان معاون فنی اداره کل حفاظت محیط‌زیست لرستان از پایش مداوم زیستگاه‌های حیات‌وحش استان با آغاز فصل زادوولد حیات‌وحش خبر داد. نبی الله قائد رحمتی امروز در جمع خبرنگاران گفت: گشت و کنترل و پایش مداوم زیستگاه‌ها در سطح استان و با اولویت مناطق تحت مدیریت توسط محیط‌بانان و کارشناسان به‌منظور افزایش ضریب حفاظتی وحوش و

پایش مداوم زیستگاه‌های لرستان در فصل زادوولد حیات‌وحش

ایسنا/لرستان معاون فنی اداره کل حفاظت محیط‌زیست لرستان از پایش مداوم زیستگاه‌های حیات‌وحش استان با آغاز فصل زادوولد حیات‌وحش خبر داد.

نبی الله قائد رحمتی امروز در جمع خبرنگاران گفت: گشت و کنترل و پایش مداوم زیستگاه‌ها در سطح استان و با اولویت مناطق تحت مدیریت توسط محیط‌بانان و کارشناسان به‌منظور افزایش ضریب حفاظتی وحوش و با هدف تأمین آرامش آنان در فصل زادوولد صورت می‌گیرد.

قائد رحمت با اشاره به اینکه فصل بهار، فصل زادوولد حیات‌وحش در زیستگاه‌های طبیعی است، بیان کرد: در این فصل از هرگونه زنده گیری نوزادان پستانداران، نزدیک شدن به لانه حیوانات، برداشتن جوجه و تخم پرندگان و یا غذادهی به‌منظور کمک به آنها باید خودداری شود.

وی با اشاره به اینکه زنده گیری نوزادان حیات‌وحش، برداشتن جوجه و تخم پرندگان تخلف محیط‌زیست محیطی محسوب می‌شود گفت: با متخلفین برابر قوانین و مقررات شکار و صید برخورد و متخلفین به مقامات قضایی معرفی می‌شوند.

قائدرحمتی گفت: اکثر نوزادان حیات‌وحش که به هر طریقی در طبیعت زنده گیری می‌شوند به دلیل تغذیه دستی، انس با انسان و عدم آموزش و مهارت‌های لازم جهت زندگی در طبیعت، معمولاً قابلیت بازگشت به عرصه‌های طبیعی را نداشته و به‌ناچار بایستی ادامه حیات خود را در اسارت به سر ببرند که تحت این شرایط حیات آنها دوامی نخواهد داشت.

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان ضمن توصیه به عدم ورود به زیستگاه‌های حیات‌وحش اظهارکرد: در این ایام که آسیب‌پذیری حیات‌وحش بیشتر است طبیعت گردان در صورت مشاهده نوزادان حیوانات وحشی در طبیعت، هیچ‌گونه اقدامی جهت گرفتن آنها انجام ندهند و بدون آنکه به آنها دست بزنند بلافاصله از آن مکان فاصله گرفته تا حیوان مادر بتواند به نزد بچه‌های خود بازگردد و در نهایت مراتب را به اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان، پاسگاه‌های محیط‌بانی محل اقامت خود و یا از طریق شماره تماس ۱۵۴۰ گزارش کنند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح