کد خبر : 142744
تاریخ انتشار : شنبه 13 آذر 1400 - 17:02
-

گامی دیگر به سوی چاپ سه‌بعدی اندام‌های انسانی

گامی دیگر به سوی چاپ سه‌بعدی اندام‌های انسانی

پژوهشگران “دانشگاه بوفالو” در بررسی جدید خود، یک روش مبتنی بر چاپ سه‌بعدی را ابداع کرده‌اند که آنها را یک گام دیگر به سوی چاپ سه‌بعدی اندام‌های انسانی نزدیک می‌سازد. به گزارش ایسنا و به نقل از وب‌سایت رسمی دانشگاه بوفالو، این که یک ماشین بتواند دستی شبیه به دست واقعی و به اندازه آن بسازد،

گامی دیگر به سوی چاپ سه‌بعدی اندام‌های انسانی

پژوهشگران “دانشگاه بوفالو” در بررسی جدید خود، یک روش مبتنی بر چاپ سه‌بعدی را ابداع کرده‌اند که آنها را یک گام دیگر به سوی چاپ سه‌بعدی اندام‌های انسانی نزدیک می‌سازد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وب‌سایت رسمی دانشگاه بوفالو، این که یک ماشین بتواند دستی شبیه به دست واقعی و به اندازه آن بسازد، شاید در نگاه نخست مانند یک داستان علمی- تخیلی به نظر برسد اما گروهی از پژوهشگران واقعا این کار را انجام داده‌اند.

این دست که ساخت آن با روش‌های چاپ سه‌بعدی، شش ساعت زمان می‌برد، نشان می‌دهد که مهندسان “دانشگاه بوفالو”(University at Buffalo)، پیشرفت قابل توجهی در زمینه چاپ سه‌بعدی بافت‌های انسان و فناوری زیستی اندام‌ها داشته‌اند. شاید این پیشرفت‌ها روزی بتواند زندگی افراد بی‌شماری را حفظ کند که به خاطر کمبود اندام‌های پیوندی در خطر هستند.

“روگانگ ژائو”(Ruogang Zhao)، استادیار مهندسی پزشکی دانشگاه بوفالو و نویسنده ارشد این پروژه گفت: عملکرد این فناوری، ۱۰ تا ۵۰ برابر سریع‌تر از استاندارد صنعتی است و با نمونه‌های بزرگی کار می‌کند که دستیابی به آنها پیش از این بسیار دشوار بود.

این فناوری، بر روش چاپ سه‌بعدی موسوم به “استریولیتوگرافی”(Stereolithography) و مواد ژله مانندی مانند هیدروژل‌ها مبتنی است که برای ساخت لنزهای طبی و چارچوب‌های مورد استفاده در مهندسی بافت به کار می‌روند.

“چی ژو”(Chi Zhou)، استادیار مهندسی صنعتی دانشگاه بوفالو و از پژوهشگران این پروژه گفت: روش ما، امکان چاپ سریع مدل‌هایی از جنس هیدروژل در ابعاد سانتی‌متر را فراهم می‌کند. این روش، میزان تغییر شکل و آسیب‌های سلولی ناشی از قرار گرفتن طولانی مدت در برابر تنش‌های محیطی را که معمولا در روش‌های متداول چاپ سه‌بعدی دیده می‌شوند، کاهش می‌دهد.

به گفته پژوهشگران، این روش به ویژه برای چاپ سلول‌هایی که دارای شبکه رگ‌های خونی هستند و بخش اصلی تولید بافت و اندام‌های انسانی چاپ سه‌بعدی به شمار می‌روند، مناسب است.

این پژوهش، در مجله “Advanced Healthcare Materials” به چاپ رسید.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

banichap.com

ظروف یکبارمصرف گیاهی

ترانسدیوسر IME

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح