کد خبر : 208665
تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 فروردین 1402 - 23:18
-

۳۰ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

۳۰ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

به گزارش ایلنا، سید محمد میربابایی با اعلام این خبر افزود: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و روستایی تولید شده است. مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستان‌های بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده‌اند، افزود:

۳۰ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

به گزارش ایلنا، سید محمد میربابایی با اعلام این خبر افزود: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و روستایی تولید شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستان‌های بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده‌اند، افزود: بوئین زهرا ۳۲ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستان‌ها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده‌اند.

وی گفت: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در این استان حدود ۱۴ هزار تن برآورد می‌شود و این موضوع نشان دهنده آن است که این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود بخشی از نیازهای تهران و سایر استان‌ها را نیز تامین می‌کند.

میربابایی یادآور شد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز وضعیت مطلوبی دارد و با رتبه ۱۱در سطح کشور جزء استان‌های موفق و پیشرو است.

انتهای پیام/

منبع:ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح