۷ پایه مهم برای تربیت فرزندان مهدوی
یک کارشناس مذهبی به چگونگی تربیت فرزندان مهدوی پرداخت و گفت: هفت پایه برای تربیت فرزندان خود می توانیم درنظر بگیریم. حجتالاسلام سیدمجتبی حسینییمین در گفتوگو با ایسنا، افزود: نخستین پایه تربیت، مهر و محبت پدر و مادری است به طوریکه اگر محبت نباشد به طور قطع تربیت هم نخواهد بود چراکه این مهر و محبت می تواند
یک کارشناس مذهبی به چگونگی تربیت فرزندان مهدوی پرداخت و گفت: هفت پایه برای تربیت فرزندان خود می توانیم درنظر بگیریم.
حجتالاسلام سیدمجتبی حسینییمین در گفتوگو با ایسنا، افزود: نخستین پایه تربیت، مهر و محبت پدر و مادری است به طوریکه اگر محبت نباشد به طور قطع تربیت هم نخواهد بود چراکه این مهر و محبت می تواند به صورت گفتاری یا نوشتاری باشد.
وی با اشاره به خطبه ۳۱ نهجالبلاغه ادامه داد: محبت را باید از نگاه فرزندان مشاهده کنیم نه از نگاه والدین چراکه نگاه محبت والدین از نظر فرزندان ممکن است وظیفه به شمار آید.
حسینییمین اظهار کرد: دومین پایه تربیت، اقتدار پدر است به طوریکه اگر در منزلی پدر مقتدر نباشد فرزند نمی تواند از او حساب ببرد و این اقتدار را باید مادر برای پدر ایجاد کند تا باعث ظلم نشود.
وی سومین پایه تربیت را استقلال و شخصیت دانست و خاطرنشان کرد: اگر فرزند دارای استقلال و شخصیت باشد دیگر به دنبال تقلید نمی رود به طوریکه برای این نوع تربیت دو ابزار مورد نیاز است که نخستین آن حق رأی و دومین توانایی انجام کار است.
حسینی یمین دیگر پایه های تربیت را در تحلیل و تفکر، آزادگی، قدرت عبور و حیا دانست و یادآور شد: آزادگی و قدرت عبور معمولاً از رفتار پدر و مادر به دست می آید و حیا هم در پوشش، رفتار و … والدین مشاهده می شود.
این کارشناس مذهبی در پایان بیان کرد: شروع تربیت فرزندان از قبل از تشکیل نطفه است و پایان آن تقریباً بعد از دوره نوجوانی به شمار می آید، با اینکه این تربیت بعد از نوجوانی ادامه دارد اما به طور قطع تأثیرگذاری آن کمتر است.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰