کد خبر : 75163
تاریخ انتشار : جمعه 14 آبان 1400 - 21:49
-

۱۰ کشور اول در ثبت پارسا کدامند؟

۱۰ کشور اول در ثبت پارسا کدامند؟

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، دانشگاه‌های با بیشترین درخواست همانندجویی و ۱۰ کشور نخست در ثبت پارسا را در شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹ اعلام کرد. به گزارش ایسنا، بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی (مصوب سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) و آیین‌نامه اجرایی آن (مصوب سال ۱۳۹۸ هیئت

10 کشور اول در ثبت پارسا کدامند؟

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، دانشگاه‌های با بیشترین درخواست همانندجویی و ۱۰ کشور نخست در ثبت پارسا را در شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹ اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی (مصوب سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) و آیین‌نامه اجرایی آن (مصوب سال ۱۳۹۸ هیئت وزیران)؛ همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مؤسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری کشور باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها) و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های (پارساهای) دانشجویان و دانش‌آموختگان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی هستند، در سامانه‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و ثبت کنند.

برای انجام این قانون، ایرانداک سامانه «همانندجو» را در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR با پشتوانه روزافزون تمام‌متن بیش از ۳۷۰ هزار پارسا، ۸۸ هزار پیشنهاده و ۲۶۵ هزار مقاله در دسترس همه دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور گذارده است که اکنون نزدیک به ۴۲ هزار استاد و بیش از ۱۹۵ هزار دانشجو در آن عضو هستند.

در میان مؤسسه‌های عضو این سامانه؛ دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تهران، و دانشگاه خوارزمی رتبه‌های نخست تا سوم همانندجویی را در شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹ به دست آورده‌اند. جدول زیر شمار درخواست‌های همانندجویی را برای ۱۰ دانشگاه‌ نخست نشان می‌دهد.

در میان نشریه‌های علمی عضو این سامانه؛ نشریه فقه و مبانی حقوق اسلامی، نشریه‌های دانشگاه جامع امام حسین (ع)، و نشریه پژوهش‌های کاربردی روان‌شناختی رتبه‌های نخست تا سوم همانندجویی و همایش ملی پژوهش‌های نوین دانشگاهی در هنر معماری و عمران، کنگره ملی مهندسی عمران دانشگاه شیراز، و کنگره ملی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی سهند نیز در میان همایش‌های عضو سامانه، بالاترین رتبه همانندجویی را در شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹ به دست آورده‌اند.

همچنین بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با همکاری سازمان امور دانشجویان؛ سامانه ملی ثبت پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌ها از آبان ۱۳۹۷ پذیرای ثبت برخط نسخه الکترونیکی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانش‌آموختگان ایرانی بیرون از کشور شد. این مدارک پس از کنترل ایرانداک و تأیید سازمان، ثبت می‌شوند. در شش ماهه دوم سال گذشته، ۳۶۶ پارسا در این سامانه ثبت شده‌اند. جدول زیر شمار ثبت پارسای بیرون از کشور را برای ۱۰ کشور نخست نشان می‌دهد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح