باید مساجد را رونق دهیم
ایسنا/کرمانشاه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: باید مساجد را رونق دهیم. آیتالله مصطفی علما امروز(۱۸ اسفند) در نشستی که به مناسبت سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار شد، فلسفه تشکیل کانون های فرهنگی هنری مساجد را جذب بیشتر جوانان به مساجد عنوان کرد و افزود: اگرچه جذب جوانان به مساجد
ایسنا/کرمانشاه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: باید مساجد را رونق دهیم.
آیتالله مصطفی علما امروز(۱۸ اسفند) در نشستی که به مناسبت سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار شد، فلسفه تشکیل کانون های فرهنگی هنری مساجد را جذب بیشتر جوانان به مساجد عنوان کرد و افزود: اگرچه جذب جوانان به مساجد اسباب و ابزاری می خواهد، اما امام جماعت و هیئت امنای مساجد می توانند در جذب جوانان به مساجد بسیار تاثیرگذار باشند.
آیت الله علما با بیان اینکه با دست خالی نمی توان کار کرد و برای اداره بهتر مساجد به اعتبارات نیاز است، گفت: نهادهایی مثل ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی باید پیگیر جذب اعتبارات بوده و برای جذب کردن جوانان به مساجد هزینه کنند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه هرچه برای نماز کار کنیم باز هم کم است، گفت: اگر مساجد را رونق دهیم خیلی کارها می توانیم انجام دهیم. چون اگر دقیق شویم می بینیم که انقلاب با مساجد به پیروزی رسید و در سایه حضور جوانان در مساجد و نماز جمعه ها بود که توانسیم هشت سال جنگ تحمیلی را مدیریت کنیم، پس خیلی کارها از مساجد ساخته است.
وی در ادامه با بیان اینکه در سالهای قبل از انقلاب خیلی استقبالی برای حضور مردم در مساجد نبود و تنها برخی مساجد در ساعات اقامه نماز شلوغ بودند، گفت: در سالهای اولیه بعد از پیروزی انقلاب اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان حضور پررنگی در مساجد داشتند که امروز قدری کمرنگ شده و باید برای ترغیب حضور مردم به ویژه جوانان در مساجد برنامه داشته و کار کنیم.
بهرام فاضلی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه نیز در این نشست با بیان اینکه فعالیت های مسجد محور آثار و برکات زیادی به دنبال دارد، گفت: باید از ظرفیت مساجد برای انجام کارهای فرهنگی استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه مساجد استان کرمانشاه ۵۶۶ کانون فرهنگی هنری دارند، گفت: این کانون ها بیش از ۲۹ هزار نفر عضو دارند.
وی اضافه کرد: از نظر برخورداری از کانون های فرهنگی هنری مساجد رتبه ۲۱ را در کشور داریم که با اندکی جهش در افزایش تعداد این نوع کانون ها و با اضافه شدن بین ۴۰ تا ۵۰ کانون می توانیم به جایگاه هفتم یا هشتم ارتقا پیدا کنیم.
فاضلی اشاره ای هم به اشتیاق مردم استان کرمانشاه برای حضور در مساجد در مجالس مذهبی به ویژه جشن های مذهبی داشت و گفت: از این حیث جایگاه خوبی در کشور داریم، به نحوی که ۱۲ درصد از میانگین کشوری جلو هستیم.
حجت الاسلام افشین کلات پور مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه نیز در این نشست با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد با دست خالی کار می کنند، خواستار تخصیص اعتباراتی برای اداره بهتر این کانونها در استان شد.
وی از فعالان در کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان افسران جنگ نرم یاد کرد و افزود: این افسران جنگ نرم با دست خالی در نقاط مختلف استان کار کرده و نیاز به حمایت دارند و برای کار بیشتر باید هوای آنها را داشته باشیم.
سرهنگ سعید بهشتی راد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کرمانشاه نیز در ان نشست با بیان اینکه کمرنگ شدن حضور جوانان در مساجد جای نگرانی دارد، گفت: نهادهای مختلف درگیر در امور مساجد و نیز مسجدیها باید با هم تعامل بیشتری داشته باشند چون با تعامل بیشتر می توان همافزایی را شاهد بود.
وی با اشاره به نبود هماهنگی در مسجد به دلیل ضعف شبکهسازی، گفت: امید است با تشکیل شورای عالی مساجد در استان که پیشنهاد آن مطرح شده بخش زیادی از مشکلات حل شود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰