کد خبر : 173222
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 آذر 1400 - 18:33
-

دارویی برای تقویت رشد مو

دارویی برای تقویت رشد مو

«ماینوکسیدیل دارویی است که برای تحریک رشد مو و کندشدن روند طاسی تجویز می‌شود.» به گزارش ایسنا، عصر ایران به نقل از «مدلاین پلاس» نوشت: «این دارو برای افراد زیر ۴۰ سال که اخیرا با ریزش مو مواجه شده‌اند، بیشترین تاثیر را دارد. ماینوکسیدیل تاثیری بر پسروی خطوط مو ندارد و طاسی را درمان نمی‌کند. ماینوکسیدیل چگونه

«ماینوکسیدیل دارویی است که برای تحریک رشد مو و کندشدن روند طاسی تجویز می‌شود.»

به گزارش ایسنا، عصر ایران به نقل از «مدلاین پلاس» نوشت: «این دارو برای افراد زیر ۴۰ سال که اخیرا با ریزش مو مواجه شده‌اند، بیشترین تاثیر را دارد. ماینوکسیدیل تاثیری بر پسروی خطوط مو ندارد و طاسی را درمان نمی‌کند.

ماینوکسیدیل چگونه باید استفاده شود؟

ماینوکسیدیل موضعی به صورت مایع است و می توان از آن روی پوست سر استفاده کرد. ماینوکسیدیل به طور معمول دو بار در روز استفاده می شود.

دستورالعمل های ارائه شده روی بسته بندی محصول یا تجویز پزشک را با دقت دنبال کنید و در صورت داشتن هر گونه پرسش، آن را با پزشک یا داروساز خود مطرح کنید. از ماینوکسیدیل طبق دستور ارائه شده استفاده کنید. از میزان بیشتر یا کمتر دارو یا تعداد دفعات بیشتر از آن چه پزشک دستور داده است، استفاده نکنید.

استفاده میزان بیشتر از دوز توصیه شده موجب افزایش بیشتر یا رشد سریع‌تر مو نمی شود و ممکن است احتمال بروز عوارض جانبی را افزایش دهد. پیش از آن که تاثیر دارو قابل مشاهده باشد، باید حداقل برای چهار ماه و احتمالا تا یک سال از ماینوکسیدیل استفاده کنید.

ماینوکسیدیل را فقط روی مو و پوست سر خشک استفاده کنید. از این دارو در دیگر قسمت های بدن استفاده نکرده و آن را دور از چشم ها و پوست حساس نگه دارید. در صورت تماس تصادفی با این بخش ها، آن را با مقادیر زیاد آب سرد شستشو دهید. در صورت بروز تحریک با پزشک خود تماس بگیرید.

ماینوکسیدیل را روی آفتاب سوختگی یا پوست سر تحریک شده استفاده نکنید.

در صورت استفاده از انگشتان دست برای مالش ماینوکسیدیل روی پوست سر، دست های خود را پس از استفاده از دارو به خوبی شستشو دهید.

اقدامات احتیاطی که هنگام استفاده از ماینوکسیدیل باید رعایت کرد

پیش از استفاده از ماینوکسیدیل

– اگر به مانوکسیدیل یا هر داروی دیگری آلرژی دارید، پزشک یا داروساز خود را از این شرایط آگاه کنید.

– پزشک یا داروساز خود را از داروهای تجویزی و بدون نسخه دیگری که مصرف می کنید، به ویژه گوانتیدین (ایزملین)، داروهای دیگر برای فشار خون بالا، و ویتامین ها آگاه کنید.

– در صورت ابتلا به بیماری قلبی، کلیوی، کبدی یا پوست سر، پزشک خود را از این شرایط آگاه کنید.

– در صورت بارداری، قصد باردار شدن، یا شیردهی به نوزاد، پزشک خود را از این شرایط آگاه کنید. اگر طی دوران استفاده از ماینوکسیدیل باردار شده اید با پزشک خود تماس بگیرید.

– از قرار گرفتن غیر ضروری یا طولانی مدت در برابر نور خورشید پرهیز کرده و از لباس مناسب، عینک آفتابی و محصولات ضد آفتاب استفاده کنید. ماینوکسیدیل ممکن است پوست شما را نسبت به نور خورشید حساس کند.

در صورت فراموش‌کردن یک دوز چه کاری باید انجام داد؟

دوز فراموش شده را نادیده گرفته و به برنامه منظم درمان خود ادامه دهید. برای جبران دوز فراموش شده، میزان دوز بعدی را افزایش ندهید.

عوارض جانبی ماینوکسیدیل چه هستند؟

ماینوکسیدیل ممکن است موجب برخی عوارض جانبی شود. در صورت شدید بودن علائم زیر یا از بین نرفتن آنها با پزشک خود صحبت کنید:

– خارش پوست سر

– خشکی

– پوسته پوسته شدن

– تحریک یا سوزش

اگر با هر یک از علائم زیر مواجه هستید، بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید:

– افزایش وزن

– تورم در صورت، قوزک پاها، دست ها یا شکم

– دشواری در تنفس (به ویژه زمانی که دراز می کشید)

– ضربان قلب سریع

– سینه درد

– سبکی سر

اطلاعات دیگری که باید بدانید

داروی ماینوکسیدیل فقط برای مصارف خارجی است. اجازه ندهید ماینوکسیدیل با چشم ها، بینی یا دهان شما تماس داشته باشد و آن را قورت ندهید. در بخش تحت درمان با ماینوکسیدیل از پانسمان، بانداژ، محصولات آرایشی، لوسیون ها یا دیگر داروهای پوستی استفاده نکنید، مگر این که پزشک به شما بگوید.

اجازه ندهید فرد دیگری از داروی شما استفاده کند. درباره تجدید داروی خود با داروساز یا پزشک خود صحبت کنید.

تهیه فهرستی از تمام داروهای تجویزی و بدون نسخه که مصرف می کنید و همچنین هر محصول دیگر مانند ویتامین ها، مواد معدنی، یا هر مکمل غذایی دیگر اهمیت دارد. هر زمان که به پزشک مراجعه می کنید یا در بیمارستان بستری می شوید، این فهرست را به همراه داشته باشید. در مواقع اضطراری نیز همراه داشتن این اطلاعات اهمیت دارد.

توجه: معرفی دارو در رسانه، صرفاً جهت دانش‌افزایی است و به معنای توصیه یا تجویز نیست. مصرف هر گونه دارو با هر دوز، صرفاً باید با تشخیص و تجویز پزشک باشد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح