گام سوم فهما تربیت نیروی هنرمند متعهد و انقلابی در مساجد است
حجتالاسلام والمسلمین ارزانی با اشاره به برنامههای ستاد هماهنگی کانون های مساجد در سال ۱۴۰۰، گام سوم فهما را تربیت نیروی هنرمند متعهد و انقلابی در مساجد خواند. به گزارش ایسنا به نقل از ستاد ارتباطات رسانهای (فهما)، به مناسبت فرارسیدن ایام پر برکت ذیالحجه، گردهمایی سه ساعته با موضوع تبیین و تشریح برنامههای ستاد
حجتالاسلام والمسلمین ارزانی با اشاره به برنامههای ستاد هماهنگی کانون های مساجد در سال ۱۴۰۰، گام سوم فهما را تربیت نیروی هنرمند متعهد و انقلابی در مساجد خواند.
به گزارش ایسنا به نقل از ستاد ارتباطات رسانهای (فهما)، به مناسبت فرارسیدن ایام پر برکت ذیالحجه، گردهمایی سه ساعته با موضوع تبیین و تشریح برنامههای ستاد فهما در سال ۱۴۰۰، با حضور حجت الاسلام و المسلمین «حبیب رضا ارزانی» رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، معاونین و دبیران مناطق ستاد فهما صبح روز دوشنبه ۲۸ تیرماه در سالن شهید بهشتی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با برقراری ارتباط مجازی با مدیران استانی و دبیران مناطق برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین «حبیبرضا ارزانی» در این گردهمایی با بیان اینکه فضای کنونی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور فضایی همدلانه است، اظهار کرد: همکاران انقلابی و متعهد در ستاد مرکز و استانها فعالیت حداکثری داشته و این سلسله فعالیت ها منجر شد تا ستاد هماهنگی کانون های مساجد در میان همه معاونت ها، سازمانها و ادارات وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جریان آخرین ارزیابی در سال ۱۳۹۹ رتبه اول را کسب کند که این نتیجه و ثمره تلاش هایی است که در این ایام و به همت همکاران انجام شده است.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به حدیثی از امام محمد باقر(ع) مبنی بر اینکه «هیچ معرفتی بالاتر از شناخت انسان نسبت به خودش و نسبت به آنچه که دارد نیست»، افزود: در اینجا به پنج شاخصه هویتی اشاره می کنم که باید در ستاد هماهنگی کانونهای مساجد بیش از پیش به آن توجه شود. ما در وهله نخست باید جایگاه، مسیر پیش رو، کارکردها و استعدادهای موجود در ستاد را بشناسیم، این موارد از جمله مولفه های شناخت است؛ نکته دوم آن است باید جایگاه سازمانی خود را بشناسیم واین مهم همان معرفت نفس است.
وی اظهار کرد: اما نکته سوم اینکه باید جایگاه انقلاب و ایران اسلامی را فراموش نکنیم. بسیاری از بحران ها وجود داشته و دارد اما باید فعالیت کرد. سوال آن است که ما در این میان چه کرده ایم؟ مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نسبت به انقلاب اسلامی بیان فرمودند که «انقلاب اسلامی نوآوری بزرگ تاریخی بود». این انقلاب را همین بچههای مسجد ایجاد کرده و پیش بردند، آن زمان کانون نبود اما مساجد فعال بودند. انقلاب اسلامی به کشور ما عزت داد. البته مشکلات و گرانی هست اما امید به اصلاح و رفع مشکلات وجود دارد.
حجتالاسلام ارزانی در ادامه گفت: نکته چهارم جایگاهی است که ما در جهان اسلام داریم باید به این مساله توجه کرد، کشورهای متعددی در حاشیه خلیج فارس وجود دارند و ممالک مسلمان مختلفی نیز داریم اما کدامیک جایگاهی مثل ایران را دارند؟ سردار حاج قاسم سلیمانی را به شهادت رساندند اما امروز جایگاه ایران مثال زدنی است و میگوییم اگر پایگاه ما را بزنید، پایگاه شما را میزنیم، اگر هواپیمای ما را بزنید هواپیمای شما را میزنیم. لذا باید جایگاه خود را میان کشورهای مسلمان بشناسیم.
وی افزود: اما نکته پنجم عرصه تمدنی است که باید به آن توجه کنیم و همچنین نگاه تمدنی که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) دارند. باید نگاه کلان در این حوزه داشته باشیم چراکه نگاه خُرد به این عرصه باعث میشود تا بسیاری از مسایل را فراموش کنیم. جایگاهی که ایران اسلامی در میان کشورهای امروز و بلکه کشورها و مردمی که فردا میآیند بسیار گسترده است، تمدنهای طول تاریخ تا به امروز و پس از آن چراکه ایجاد تمدن نوین اسلامی حداقل ۲۵۰ تا ۳۰۰ سال زمان برای تحقق نیاز دارد و از انقلاب اسلامی تازه ۴۲ سال گذشته است، با این وجود ارزیابی در طول این ۴۲ سال نمره خوبی را ارائه میکند.
حجتالاسلام ارزانی با تاکید بر حفظ ارزشهای انقلاب و پاسداشت خون شهدا گفت: امام راحل تلاش عظیمی برای پیشبرد انقلاب اسلامی داشتند و امروز مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با تمام قوا ایستادند و ما نیز حتی از یک لحظه تلاش نباید فروگذاری کنیم، در این راستا در عرصه کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور باید با تمام قوا وارد شویم تا بر مشکلات فائق آییم. نخست باید روحیه داشته باشیم و این روحیه را به پرسنل و کانون ها منتقل کنیم.
وی در ادامه به برخی مباحث مطرح شده از دبیران مناطق فهما اشاره کرد و گفت: سال ۱۳۹۶ در ابتدای کار و ورود به ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد تعداد ۲۲ هزار کانون داشتیم، در گام اول فعالیت ها و علایم حیاتی این کانون ها بررسی و با استفاده و ارتقای اسمانه موجود از حیث اطلاعاتی کانونها را رتبه بندی کردیم و امروز از میان ۲۶ هزار و بیست کانون، فعالیت هر کانون در سامانه بچههای مسجد قابل مشاهده است.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: شناسایی و رتبه بندی کانونها اول مسیر است. در این عرصه باید از بصیرت افزایی، مهارتافزایی و آموزش و علم آموزی در قالب آکادمیک و حرفهای بهرهمند شد که در این راستا با طراحی ۱۲ رواق و سه شبستان به مدل مورد نظر رسیدیم هرچند که هر طرحی در مسیر بررسی و رفت و برگشت تا اجرا زمان می برد اما نهایتا با رفع مشکلات به نتیجه میرسد؛ اکنون نیز فهما دو ساله است و معتقدیم که نسبت به این مدت تحقق طرح هایی نظیر ایران قوی کار ارزشمندی بود.
حجتالاسلام ارزانی در ادامه اظهار کرد: در گام سوم فهما که رسما از شهر کُرد آغاز شد، تربیت نیروی هنرمند متعهد و انقلابی در مسجد محور کار قرار گرفت و این مولفه به عهده ما در ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور است. فعالیت در عرصههای مختلف فرهنگی و هنری در عرصه مسجد رویکرد انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری است و باید با نگاه جدید در راستای تحقق این مهم گام برداریم.
وی همچنین با اشاره به فصل دوم سه شنبههای تکریم با عنوان «شکوه مادری» گفت: در این طرح از مادران معزز شهدا، مادران فرزندپرور که الگو در تربیت فرزند هستند، مادرانی که مدیرمسئول کانونهای فرهنگی هنری مساجد بوده و یا در عرصههای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نام آورو فعال هستند تکریم میشود.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰