کد خبر : 78033
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 آبان 1400 - 1:46
-

مبارزه با مواد مخدر از سیاست‌های حتمی و جدی نظام است

مبارزه با مواد مخدر از سیاست‌های حتمی و جدی نظام است

رئیس دیوان عالی کشور گفت: مبارزه با مواد مخدر از سیاست‌های حتمی و جدی نظام است. به گزارش ایسنا، حجت الاسلام مرتضوی مقدم در نشستی مشترک با دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر که به مناسبت تقارن هفته مبارزه با مواد مخدر و هفته قوه قضاییه برگزار شد، با بیان اینکه مبارزه با موادمخدر راهبرد

مبارزه با مواد مخدر از سیاست‌های حتمی و جدی نظام است

رئیس دیوان عالی کشور گفت: مبارزه با مواد مخدر از سیاست‌های حتمی و جدی نظام است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام مرتضوی مقدم در نشستی مشترک با دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر که به مناسبت تقارن هفته مبارزه با مواد مخدر و هفته قوه قضاییه برگزار شد، با بیان اینکه مبارزه با موادمخدر راهبرد جدی نظام جمهوری اسلامی است و از سیاست‌های حتمی و قطعی نظام جمهوری اسلامی مبارزه با مواد مخدر است، گفت: این رویکرد نظام نسبت به مبارزه با مواد مخدر است و جمهوری اسلامی ایران در جهان نشان داد. ۳۸۰۰ شهید در این راه جان و خونشان را در راه مبارزه دادند. کدام کشور توانسته این اقدام را کند؟ ما واقعا در خط مقدم هستیم.

وی ادامه داد: حقیقتا جمهوری اسلامی ایران نشان داد که عزم جدی در مبارزه با مواد مخدر دارد. نکته دوم این است که جمهوری اسلامی ایران قاچاق مواد مخدر را فساد میداند.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از مصادیق هلاکت نسل آلوده کردن جوانان پاک کشورمان است، اظهار کرد: لذا یک رویکرد ما این است که مبارزه با مواد مخدر از سیاستهای حتمی و جدی نظام است و دوم اینکه ما قاچاق مواد مخدر را فساد میدانیم و در خاکریز مستقیم مبارزه با مواد مخدر هستیم و به حمایت جدی دولت و دستگاه قضا نیاز داریم. یعنی اگر این حمایتها نباشد، باز یک جایی می لنگد. این رویکرد ماست و سعی و تلاش کردیم که با این رویکرد حرکت کنیم.

وی با اشاره به اینکه کیفیت مبارزه با موادمخدر برگشتش به دیدگاه ماست، اظهار کرد: آیا پیامدهای شوم این پدیده را درک کردیم یا نکردیم؟

وی در بخش دیگری اظهار کرد: باید درک مان درخصوص مواد مخدر به قدری بالا برود که هیچکس در مبارزه با مواد مخدر و ریشه کن کردن آن تردید نکند.

مرتضوی مقدم با بیان اینکه برای مبارزه با مواد مخدر چند شاخص لازم است، یادآور شد: اول اینکه انگیزه و عزم جدی برای مبارزه با مواد مخدر باشد. اگر انگیزه جدی نباشد و بخواهیم باری به هرجهت رفع تکلیف قانونی را کرده باشیم، ریشه کن نمی‌شود.

وی افزود: دوم اینکه درک بالایی از پیامدهای این پدیده شوم داشته باشیم و این نیاز به آموزش دارد. یعنی کسانی که در جبهه مبارزه با مواد مخدر هستند باید درک بالایی از پیامدهای این پدیده داشته باشند و سوم؛ حمایت دولت و دستگاه قضا باید باشد و ما به سهم خودمان در دستگاه قضایی تلاش میکنیم.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه موادمخدر در کل جهان یک موضوع استراتژیک شده است، گفت: استراتژیک هم برای مبارزه کنندگان و هم برای تولیدکنندگان و توزیع کنندگان است. آن تولیدکنندگان و توزیع کنندگان از تمام ظرفیتها برای این که بتوانند پخش، منتقل و حمل کنند استفاده می کنند. اما آیا ما هم از تمام ظرفیتها برای مبارزه استفاده میکنیم یا خیر، این را باید عملکردمان نشان دهد. تفاوتی که بین مبارزه کننده و قاچاقچی است، این است که ممکن است گاهی انها دست برتری هم داشته باشند که توزیع کنندگان و تولیدکنندگان مقید سجایای اخلاقی، انسانی و دینی نیستند اما ما هستیم، چون مقید به اصول دینی و اخلاقی نیستند، هدف، وسیله را برایشان توجیه میکند و از هر طریقی استفاده میکنند، از بی گناهان استفاده میکنند، ولو منجر شود به گرفتن جان بی گناه، میخواهند کار خودشان را پیش ببرند، اما ماموران جان بر کف نه.

مرتضوی مقدم در بخش دیگری گفت: نباید بگذاریم که قاچاقچیان دست برتری داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه ستاد زحمات زیادی کشیده گفت: ماموران ما در اقصی نقاط کشور به ویژه در شرق تلاش های فراوانی کردند. کشفیاتشان نشانگر تلاش فراوان است، اما ما می‌بینیم حمایت‌های جهانی گاهی بیشتر جنبه شعار دارد. امروز که سالروز جهانی است دنیا باید از این نظام که با این همه خون توانسته راه عبور مواد مخدر به کشورهای دنیا را بگیرد حمایت کند، اما متاسفانه آنطوری که باید حمایت نمیکنند. امید است که در این قضیه مقداری چشم بینایی و گوش شنوایی نسبت به این مسائل باشد و ببینند.

رئیس دیوان عالی کشور گفت که امروز ۲۶۵ میلیون نفر در دنیا آلوده به مواد مخدر هستند.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد کشفیات مربوط به شرق است، اظهار کرد: آمریکایی که بر کشور افغانستان را تسلط داشت، دیدید تولید موادمخدر مضاعف شد. اگر عزم جدی برای مبارزه با مواد مخدر داشتند باید عکس آن عمل میشد اما دیدید که تولید افزایش پیدا کرد،  لذا معلوم می‌شود که اینها هیچ انگیزه ای برای مبارزه با مواد مخدر ندارند و فقط ایران است که به وظیفه شرعی و دینی خود عمل می‌کند و تنهاست.

مرتضوی مقدم گفت: شعب خاص و ویژه ما در دو سال اخیر برای رسیدگی به پرونده های مواد مخدر پشتکار بیشتری گرفته اند. امروز موجودی ما کاهش پیدا کرده و اوقات رسیدگی ما بسیار کم شده است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

روز برفی

شب برفی

تیتر باران

شب پاتوق

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح