کد خبر : 208857
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 آذر 1402 - 21:21
-

نحوه‌ی نصب پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ و انواع آن

نحوه‌ی نصب پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ و انواع آن

بسیاری از فضاهای وسیع اداری و بیمارستانی، همچنین فروشگاه ها و فضاهای مسکونی نیازمند نوری با حجم بالا و در عین حال با قابلیت نصب، تعمیر و نگهداری آسان هستند. پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ پاسخ صنعت روشنایی به این نیاز بود. پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ از محبوب­‌ترین چراغ‌های LED برای نورپردازی عمومی فضاهای

بسیاری از فضاهای وسیع اداری و بیمارستانی، همچنین فروشگاه ها و فضاهای مسکونی نیازمند نوری با حجم بالا و در عین حال با قابلیت نصب، تعمیر و نگهداری آسان هستند. پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ پاسخ صنعت روشنایی به این نیاز بود.

پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ از محبوب­‌ترین چراغ‌های LED برای نورپردازی عمومی فضاهای مختلف از جمله سقف کاذب فضای اداری، بیمارستانی، تجاری و حتی مصرف خانگی است.

نور پنل ال ای دی دیفیوز شده و غیر مستقیم است به این صورت که در جلوی منبع نور، پوششی از جنس پلی کربنات قرار گرفته که باعث پخش شدن و یکدستی نور خروجی می­‌شود،‌ این نکته در نورپردازی فضاهای اداری اهمیت پیدا می‌کند، جایی که نیاز به یک روشنایی مناسب برای کار افراد و کارمندان نیاز است به گونه‌ای که در طولانی مدت افراد احساس آسایش و راحتی داشته باشند.

انواع پنل ال ای دی ۶۰*۶۰:

پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ با توجه به ساختار و نوع چینش چیپ‌ها به دو دسته تقسیم می‌شود:

پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ بک لیت (Back-Light , BackLit):

نحوه قرارگیری چیپ‌ها در پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ بک لایت به صورت خطوطی پشت صفحه دیفیوزر است. این امر سبب شده تا طبق بررسی‌های آزمایشگاهی راندمان نور خروجی پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ بک لایت نسبت به پنل ال ای دی اسلیم راندمان بهتری دارد.

پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ اسلیم یا پنل ای دی اج لایت (Edge light):

در پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ اسلیم چیپ‌های ال ای دی به صورت خطوطی در حاشیه پنل ۶۰*۶۰ کار شده ‌ند. این ساختار باعث شده است که ضخامت پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ اسلیم نسبت به پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ بک لایت کمتر باشد و برای استفاده در سازه‌هایی که امکان استفاده از ضخامت‌های بیشتر نیست عالی باشد.

راهنمای خرید پنل ال ای دی ۶۰*۶۰:

اگر قصد خرید پنل ال ای دی دارید و نمی‌دانید کدام نوع پنل ال ای دی مناسب فضا و کاربری شما است در ادامه با ما همراه باشید تا این دو نوع پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ را با هم مقایسه کنیم.

مقایسه پنل ال ای دی اسلیم با پنل ال ای دی بک لیت:

تبادل گرمایی بهتر در پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ بک لایت:

پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ اسلیم حرارت به دلیل نحوه قرارگیری چیپ‌ها در گوشه‌ها متمرکز است اما در پنل ال ای دی بک لایت حرارت تولیدی در سطح پنل پخش می‌شود و تبادل بهتری صورت می‌گیرد.
البته باید ذکر کرد که به طور کلی پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ به سبب سطح مقطع زیاد مشکل خاصی از نظر گرمای تولیدی و تبادل آن با محیط ندارد.

شدت و حجم نور تولیدی در پنل ال ای دی ۶۰*۶۰:

در این مورد پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ بک لیت دست بالا را دارد. نور پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ اسلیم به دلیل چینش چیپ‌ها در اطراف و حاشیه کمی دارای تحریف است و شکلی راه راه دارد. همچنین مطابق بررسی‌های آزمایشگاهی پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ اسلیم افت ۲۰ درصدی نور را نسبت به پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ بک لیت نشان می‌دهد.

ضخامت پنل ال ای دی ۶۰*۶۰:

خب همانطور که پیشتر ساختار هر دو نوع پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ را توضیح دادیم، مشخصا پنل ال ای دی ۶۰*۶۰ اسلیم به دلیل نحوه قرارگیری چیپ‌های ال ای دی در حاشیه، ضخامت کمتری دارد که این اختلاف حدود ۲ سانتی‌متر است.

نحوه‌ی نصب پنل ال ای دی ۶۰*۶۰:

پنل ال ای دی را می‌توان بر اساس نیاز طراحی و یا بر اساس شرایط سازه سقف در سه حالت مختلف پنل ال ای دی توکار، پنل ال ای دی روکار و پنل ال ای دی آویز نصب کرد.

در حالت توکار که متداول‌ترین حالت نصب است پنل ال ای دی درون سقف کاذب و یا سازه سقف نصب می‌شود. اما اگر سازه سقف شما شرایط لازم برای نصب پنل ال ای دی توکار را دارا نبود از پنل ال ای دی روکار استفاده می‌شود که برای این منظور از قاب پنل ال ای دی روکار که در بازار در طرح‌ها و کیفیت‌های مختلف موجود است استفاده می‌شود.

در بعضی شرایط حاص نیز که به عنوان مثال ارتفاع سقف زیاد باشد و یا طراحی نورپردازی ایجاب کند، پنل ال ای به صورت آویز نصب می‌شود که البته همه‌ی تولید کننده‌های پنل ال ای دی این قابلیت را در نظر نگرفته‌اند و پیش از خرید باید از وجود این قابلیت مطمئن شوید.

منبع:اکووات/ECOWAT

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

banichap.com

ظروف یکبارمصرف گیاهی

ترانسدیوسر IME

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح