تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 فروردین 1402 - 23:18
66 بازدید
کد خبر : 208665

۳۰ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

۳۰ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

به گزارش ایلنا، سید محمد میربابایی با اعلام این خبر افزود: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و روستایی تولید شده است. مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستان‌های بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده‌اند، افزود:

۳۰ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

به گزارش ایلنا، سید محمد میربابایی با اعلام این خبر افزود: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و روستایی تولید شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستان‌های بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده‌اند، افزود: بوئین زهرا ۳۲ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستان‌ها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده‌اند.

وی گفت: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در این استان حدود ۱۴ هزار تن برآورد می‌شود و این موضوع نشان دهنده آن است که این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود بخشی از نیازهای تهران و سایر استان‌ها را نیز تامین می‌کند.

میربابایی یادآور شد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز وضعیت مطلوبی دارد و با رتبه ۱۱در سطح کشور جزء استان‌های موفق و پیشرو است.

انتهای پیام/

منبع:ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.