اعتبار مصوب جاده الیگودرز- مسجدسلیمان چهار میلیارد تومان است
ایسنا/لرستان فرماندار الیگودرز گفت: اعتبار مصوبی که امسال برای پروژه جاده الیگودرز- مسجدسلیمان در نظر گرفته شده چهار میلیارد تومان است. ماشاالله نعمتی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مسیر الیگودرز- مسجدسلیمان یکی از ابرپروژههایی بوده که به لحاظ توپوگرافی منطقه، شرایط کوهستانی و راه ارتباطی با استان خوزستان در لرستان در حال انجام است. وی
ایسنا/لرستان فرماندار الیگودرز گفت: اعتبار مصوبی که امسال برای پروژه جاده الیگودرز- مسجدسلیمان در نظر گرفته شده چهار میلیارد تومان است.
ماشاالله نعمتی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مسیر الیگودرز- مسجدسلیمان یکی از ابرپروژههایی بوده که به لحاظ توپوگرافی منطقه، شرایط کوهستانی و راه ارتباطی با استان خوزستان در لرستان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه طول مسیر این پروژه تا مرز خوزستان ۳۶ کیلومتر است که تاکنون چهار کیلومتر آن در دست اجراست و مشکل اعتباری برای اجرای آن وجود ندارد، افزود: در مجموع طول پروژه احداث محور الیگودرز- مسجدسلیمان ۶۰ کیلومتر است که قطعه اول آن از بزنوید شروع و به روستای دستگرد در بخش زلقی ختم میشود.
فرماندار الیگودرز گفت: طول قطعه اول این پروژه ۱۵.۵ کیلومتر بوده که در حال حاضر عملیات اجرایی آن در حال انجام و فعال است.
نعمتی ادامه داد: این پروژه شامل سه تونل به طول تجمیعی ۶۷۰ متر و دارای سه پل بزرگ به طول ۳۰۰ متر است.
وی عنوان کرد: هزینه برآورد شده برای اجرای قطعه اول،۲۵۰ میلیارد تومان است که از این مبلغ، ۳۰ میلیارد تومان برای تملک و آزاد سازی اراضی هزینه شده است.
فرماندار الیگودرز خاطر نشان کرد: اعتبار هزینه شده برای این پروژه تاکنون چهار میلیارد تومان بوده است.
نعمتی با بیان اینکه اعتبار مصوبی که امسال برای پروژه الیگودرز- مسجدسلیمان در نظر گرفته شده چهار میلیارد تومان است، گفت: این اعتبار تخصیص یافته و در حال تزریق به پروژه است.
وی با بیان اینکه جلساتی را با حضور مدیر پروژه و رئیس شرکت مادر تخصصی زیرساخت در فرمانداری برای حل مشکل معارضین و موانعی که در سر راه این مسیر قرار دارد برگزار کردیم، اظهار کرد: ادامه مسیر پروژه الیگودرز- مسجدسلیمان از روستای دستگرد تا سد لیروک است که در قطعات مختلفی تقسیم بندی شده و تاکنون وارد فاز مناقصه نشده است.
فرماندار الیگودرز گفت: از ویژگیهای منحصربه فرد این مسیر، می توان به گذر از طبیعت حاشیه رودخانه رودبار، آبشار وارک و باغستانهای طبیعی انار در منطقه وارک اشاره کرد.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰