کد خبر : 141843
تاریخ انتشار : شنبه 13 آذر 1400 - 11:30
-

بررسی نقش ایل الیکایی در دفاع مقدس در یک کتاب

بررسی نقش ایل الیکایی در دفاع مقدس در یک کتاب

کتاب “از تبار غیورمردان” (نقش ایل الیکایی در هشت سال دفاع مقدس) به قلم خالق شاه‌حسینی به چاپ رسید. نویسنده این کتاب و مدیر مرکز آموزش کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی سمنان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره بخش‌های مختلف این کتاب اظهار کرد: این کتاب شامل زندگی‌نامه، وصیت‌نامه و عکس‌های دیده‌نشده یا کمتر دیده‌شده، نامه‌های شهدا و اسامی

بررسی نقش ایل الیکایی در دفاع مقدس در یک کتاب

کتاب “از تبار غیورمردان” (نقش ایل الیکایی در هشت سال دفاع مقدس) به قلم خالق شاه‌حسینی به چاپ رسید.

نویسنده این کتاب و مدیر مرکز آموزش کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی سمنان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره بخش‌های مختلف این کتاب اظهار کرد: این کتاب شامل زندگی‌نامه، وصیت‌نامه و عکس‌های دیده‌نشده یا کمتر دیده‌شده، نامه‌های شهدا و اسامی جانبازان، رزمندگان و آزادگان ایل الیکایی در دوران هشت سال دفاع مقدس است.

او افزود: کتاب “از تبار غیورمردان (نقش ایل الیکایی در هشت سال دفاع مقدس)” شامل سه فصل کلیات (شناخت ایل الیکایی)، زندگی‌نامه شهدای ایل و وصیت‌نامه شهدای ایل الیکایی است. بخشی از این کتاب شامل، اسامی جانبازان، رزمندگان و جانبازان ایل الیکایی، نامه‌های شهدا به خانواده‌های شان و ۸۸ قطعه از عکس‌های دیده‌نشده یا کمتر دیده‌شده از شهداست.

او اضافه کرد: کتاب “از تبار غیورمردان” (نقش ایل الیکایی در هشت سال دفاع مقدس) به همراه سه عنوان کتاب، دو عنوان اثر چندرسانه‌ای و یک نرم‌افزار اندروید در حوزه شهدا و دفاع مقدس در کتابخانه مرکزی سمنان و با حضور مسئولان استان رونمایی شد و در این مراسم از نویسنده این کتاب و سایر نویسندگان و هنرمندان تجلیل شد.

شاه‌حسینی اظهار کرد: ایل الیکایی در طول هشت سال جنگ تحمیلی ۵۱ شهید تقدیم انقلاب اسلامی و میهن کرده است. نام این ایل در متون و اسناد تاریخی به اشکال الیکایی، علیکایی و علیکاهی آمده است. از سابقه استقرار و سکونت ایل الیکایی در منطقه خوار (گرمسار کنونی) اطلاع دقیقی در دست نیست، برخی شواهد و قرائن از جمله کتیبه روی در امامزاده علی‌ اکبر (ع)، سکونت آن‌ها را حداقل از دوره صفویه در منطقه گرمسار تأیید می‌کند. درباره منشأ و خاستگاه ایل الیکایی، نظریات مختلفی وجود دارد.

مدیر مرکز آموزش کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی سمنان همچنین اذعان کرد: ایل الیکایی، مهم‌ترین گروه عشایر کوچنده شهرستان‌های آرادان و گرمسار را تشکیل می‌دهند و بیشترین جمعیت را دارند. در تیرماه ۱۳۸۷ تعداد ۳۴۸ خانوار با جمعیت ۱۵۴۳ نفر از آنان به زندگی نیمه کوچ‌نشینی می‌پردازند.

شاه‌حسینی ادامه داد: ییلاقات آن‌ها در ارتفاعات شمال شهرستان آرادان معروف به گیلور (شمال شهرستان آرادان)، مناطق ییلاقی شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند و شمیرانات در استان تهران و بخش لاریجان شهرستان آمل در استان مازندران و قشلاق آن‌ها روستاهای شهرستان‌های گرمسار و آرادان است. خانوارهای ایل الیکایی در دوره استقرار ییلاقی در سیاه‌چادر زندگی می‌کنند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

روز برفی

شب برفی

تیتر باران

شب پاتوق

banichap.com

ظروف یکبارمصرف گیاهی

ترانسدیوسر IME

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح