بستری بیش از ۷۷ هزار بیمار در مراکز درمانی زنجان
ایسنا/زنجان معاون درمان دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: ۷۷ هزار و ۷۴۷ نفر در سال گذشته در مراکز درمانی استان زنجان بستری شدند و ۵۰۱ هزار و ۶۱ نفر نیز به اورژانس مراجعه کردند. علیرضا آرمانی کیان بعد از ظهر امروز (۳ آذرماه) در نشست خبری که در سالن همایشهای بینالمللی روزبه برگزار شد، با اشاره
ایسنا/زنجان معاون درمان دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: ۷۷ هزار و ۷۴۷ نفر در سال گذشته در مراکز درمانی استان زنجان بستری شدند و ۵۰۱ هزار و ۶۱ نفر نیز به اورژانس مراجعه کردند.
علیرضا آرمانی کیان بعد از ظهر امروز (۳ آذرماه) در نشست خبری که در سالن همایشهای بینالمللی روزبه برگزار شد، با اشاره به اینکه در دوران شیوع کرونا، دیگر نقش ارزشمند و جایگاه خبرنگاران در دنیا بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: ۱۴ بیمارستان درمانی در استان زنجان وجود دارد که ۱۰ بیمارستان دانشگاهی بوده و ۱۶۰۰ تخت دانشگاهی و بیش از ۳۰۰ تخت غیردانشگاهی داریم.
وی با اشاره به مشارکت بیمارستانهای غیردانشگاهی زنجان در دوران شیوع کرونا، افزود: در مجموع ۲۰۹۶ تخت بیمارستانی در استان زنجان داریم که از این تعداد ۲۶۵ تخت ویژه بوده و در دوران کرونا ۴۰ درصد به تختهای ویژه اضافه شد و نشان داد نیازمند نیروهای بیشتری هستیم.
این مسئول با اشاره به بیمارستان هراسی در اوایل شیوع کرونا و ایثار نیروهای بهداشت و درمان، تصریح کرد: مردم زنجان پروتکلهای بهداشتی را بالاتر از میانگین کشوری رعایت کرده و مرگ و میر و بستریها نیز وضعیت بهتری داشت و کمترین آسیب را با زحمات کارهای تیمی در پیکها داشتیم.
معاون درمان دانشگاه علومپزشکی استان با بیان اینکه ماهیت بیماری کرونا بسیار خطرناک بود و یک دفعه به ویژه در افرادی که بیماری زمینهای و سن بالا داشتند، حملهور میشد، گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون حدود ۶۰۰۰ نفر به صورت بستری سرپایی درمان شدند.
آرمانیکیان با اشاره به سامانه توزیع بیمار و مشکلاتی مانند کمبود مالی، نیروهای متخصص، تورم در دوران شیوع کرونا، اظهار کرد: اکنون ۹۱ تخت به بیماران دیالیزی اختصاص داده شده و ۶۰ پایگاه اورژانس داریم که میانگین حضور بر بالین بیمار ۱۱ دقیقه بوده و ۵۱ مرکز آزمایشگاهی، ۴۵ درمانگاه تخصصی، عمومی و دندانپزشکی در سطح استان وجود دارد که نیازمند نظارت بود.
وی با اشاره به مدیریت با آسیب کم کد ۷۸۲ (سکتههای مغزی)، بیماران خاص، تالاسمی، ام.اس شدید، قلبی عروقی در دوران کرونا، خاطرنشان کرد: پارسال علیرغم کاهش درآمد و افزایش هزینه دانشگاه علومپزشکی زنجان، ۷۷ هزار و ۷۴۷ مورد بستری داشتیم و متوسط مراجعه به اورژانس نیز ۵۰۱ هزار و ۶۱ نفر بود. همچنین ۱۶۳ هزار و ۶۴۷ نفر در کلینیکهای تخصصی دانشگاهی و بالای ۳۰ هزار نفر عمل جراحی داشتیم.
معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علومپزشکی استان زنجان نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه ۵۰۰۰ دانشجو در دانشگاه علومپزشکی استان مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: دانشجویان این دانشگاه به علت رغبت عمومی در حال افزایش بوده و این دانشگاه حدود ۴۴۰ هیئت علمی دارد.
حسین عمارلو با بیان اینکه حدود ۲۰۰۰ دانشجوی غیربومی و خوابگاهی داریم، خاطرنشان کرد: در دوران کرونا دانشگاه علومپزشکی زنجان کماکان به فعالیت آموزشی خود پرداخت که حدود ۶۰ درصد دانشجویان بالینی بودند و در بیمارستانها حضور داشتند و به خدمات درمانی نیز کمک میکردند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰