کد خبر : 97906
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 آبان 1400 - 19:24
-

بومی‌سازی جایگزین واردات می‌شود و صنعت آب و فاضلاب توسعه می‌یابد

بومی‌سازی جایگزین واردات می‌شود و صنعت آب و فاضلاب توسعه می‌یابد

کارگروه آب، خشکسالی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با همراهی کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلاب، تلاش کرد تا روند تزریق فناوری به این حوزه را تسریع کند.  علی اصغر قانع، دبیر کانون هماهنگی صنعت، دانش، بازار آب و فاضلاب معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری اظهار کرد: این کانون

بومی‌سازی جایگزین واردات می‌شود و صنعت آب و فاضلاب توسعه می‌یابد

کارگروه آب، خشکسالی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با همراهی کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلاب، تلاش کرد تا روند تزریق فناوری به این حوزه را تسریع کند.

 علی اصغر قانع، دبیر کانون هماهنگی صنعت، دانش، بازار آب و فاضلاب معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری اظهار کرد: این کانون با رویکرد استفاده از پتانسیل بالای شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان فعال در این حوزه و همچنین بهره‌وری از ظرفیت دانشی کشور و ورود این دو به بازار، ایجاد شد.

وی با اشاره به ظرفیت بازار این حوزه برای شرکت‌های دانش‎‌بنیان و خلاق گفت: بازار آب و فاضلاب کشور بازار بزرگی محسوب می‌شود و خوشبختانه از سال ۱۳۹۹ که هیئت مؤسس با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری شروع به تاسیس کانون کرد، از همان ابتدا فعالیت‌های ما نیز آغاز شد.

این فعال فناور از نقش کارگروه تخصصی آب، خشکسالی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در توسعه فناوری‌های این حوزه گفت و افزود: صنعت آب و فاضلاب کشور و کلیه شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو در کنار بخش خصوصی، نیازمندی‌های گسترده‌ای دارند که پاسخ آنها را باید در بخش فناوری جست. این کارگروه تلاش می‌کند به نیازهای فناورانه پاسخی مناسب دهد.

قانع با اشاره به لزوم هماهنگ‌سازی دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق با صنایع، ادامه داد: یکی از محورهای کاری کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلاب را تشکیل می‌دهد. خوشبختانه با ترکیب اعضای هیئت مدیره که از بخش‌های مختلف دانشگاهی، فناورانه، دولتی، صنعت و بازار در این کانون هستند، ظرفیت‌های کانون ارتقاء یافته است و سعی شده است تا تعاملات با بخش‌های مختلف، گسترش پیدا کند.

دبیر کانون هماهنگی صنعت، دانش، بازار آب و فاضلاب با اشاره به ظرفیت‌های نهفته در این بخش از صنعت کشورمان، گفت: کشور ما در زمینه دانشی وفناوری، از وجود جوانان بسیار با استعدادی برخوردار است که در زمینه خلق ایده و تولید محصولات و خدمات نوآورانه در صنعت آب و فاضلاب، توانمندی‌های بالایی دارند، شناسایی و احصاء این ایده‌ها و محصولات و خدمات فناورانه و تجاری‌سازی این محصولات با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، از جمله دیگر اهداف کانون  است. در نهایت تلاش داریم تا محصولات فناورانه تجاری‌سازی شده به سمت شرکت‌های بزرگ و بخش بازار و مصرف، رسوخ داده شوند.

قانع با اشاره به نیازهای فناورانه شرکت‌های بزرگ، افزود: این شرکت‌ها برای ارتقاء خود و هماهنگ‌سازی مجموعه فنی شرکت با تحولات صنعتی روز، نیازمند همیاری شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور هستند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی افزود: در کارگروه آب، خشکسالی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری تلاش داریم با جمع آوری و شناسایی نیاز این شرکت‌ها و مجموعه‌های بزرگ صنعت آب و فاضلاب کشور، از طریق جلب همکاری شرکت‌های دانشی و فناور، در داخل کشور به این نیازها پاسخ داده شود تا نیازی به واردات قطعات و تجهیزات مورد نیاز نباشد و بومی‌سازی جایگزین واردات شود.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح