تصور خود را از غیب و انتظار بازنگری کنیم
امام جمعه بندر انزلی گفت: در تصورات خود از غیبت و انتظار امام عصر (عج) بازنگری داشته باشیم. به گزارش ایسنا- منطقه گیلان، حجتالاسلام سید عبدالجواد شمسالدین در خطبههای نماز جمعه این هفته بندر انزلی با اشاره به مناسبتهای هفته به روز ارتش، ۲۹ فروردین ماه که روز گذشته بود و در سراسر کشور به
امام جمعه بندر انزلی گفت: در تصورات خود از غیبت و انتظار امام عصر (عج) بازنگری داشته باشیم.
به گزارش ایسنا- منطقه گیلان، حجتالاسلام سید عبدالجواد شمسالدین در خطبههای نماز جمعه این هفته بندر انزلی با اشاره به مناسبتهای هفته به روز ارتش، ۲۹ فروردین ماه که روز گذشته بود و در سراسر کشور به آن پرداخته شد، اشاره کرد و گفت: ارتش ما یک ارتش مکتبی و ولایی و مردمی است که در عرصههای مختلف که مورد نیاز هست، پیشتاز است.
وی با بیان اینکه این حافظان کشور و منافع ملی در حوادث و شرایط خاص هم امدادرسانی دارند، افزود: آغاز امسال که شاهد حوادث مختلف بودیم، ارتش و سپاه، از عالیترین فرماندهان و سایر نیروها با جدیت در صحنه بودند.
امام جمعه بندر انزلی با تاکید کرد: در کنار سایر نیروهای نظامی و انتظامی ارتش را ید واحده برای نظام اسلامی و زمینهسازی ظهور ولیعصر (عج) میدانیم.
حجتالاسلام شمسالدین افزود: روز نیمه شعبان و تولد حضرت ولیعصر (عج) به نام روز مستضعفین نامگذاری شده و روز سربازان گمنام در مجموعه دفاعی و امنیتی کشور است که خدمات شایانی را در عرصههای مختلف داخلی و خارجی و مرتبط با حراست جمهوری اسلامی داشتند. البته در برخی عرصههای شهرستان لازم است حضور بیشتری برای برخورد قاطع با جریانات خلاف و مفسدهانگیز داشته باشند.
امام جمعه بندر انزلی با بیان اینکه برای سیلزدگان اقدامات قابل توجهی در حال انجام است، تصریح کرد: همه در حد توان برای رفع نیاز این هموطنان در صحنه باشید تا در اسرع وقت و به بهترین نحو این عزیزان در خانه و کاشانه خود باشند.
حجتالاسلام شمسالدین افزود: علاوه بر اهدای کالا و کمکهای نقدی و حضور تعدادی از اهالی شهرستان بندر انزلی در مناطق سیلزده، موکب عقیله بنیهاشم این شهرستان در مناطق سیلزده حضور دارد و روزانه سه هزار غذا برای سیلزدگان در این موکب طبخ میشود.
امام جمعه بندر انزلی در ادامه با تاکید بر اینکه نیمه شعبان علاوه بر ولادت حضرت ولیعصر(عج) دارای فضیلت است، تصریح کرد: مساله انتظار جای صحبت زیادی دارد از جمله میتوان گفت در تصورات خود از غیبت و انتظار بازنگری داشته باشیم.
وی افزود: این تصور اشتباهی است که غیبت یک تقدیر الهی است و اعمال ما در طولانی شدن غیبت بیاثر است، طولانی شدن غیبت برای این است که جامعه و افراد پذیرش حکومت جهانی آن حضرت را ندارند و با مرور تاریخ میبینیم که در اثر همین عدم آمادگی جامعه با یازده امام معصوم چگونه برخورد کردند و قطعا حضور و ظهور آخرین ذخیره الهی در جامعه منوط به اعمال و افکار انسانهاست.
حجتالاسلام شمسالدین با اشاره به اینکه دومین نکته که باید توجه کنیم و تاسف بخوریم این است که ما معمولا به غیبت حضرت عادت کرده و خو پیدا کردیم و این نکته خیلی مهم است، تصریح کرد: تا وقتی انسان احساس نیاز به حضور و ظهور آن حضرت ندارد، قطعا ظهور مقدر و محقق نخواهد شد.
وی افزود: اگر ما بخواهیم ظهور محقق شود باید آمادگی عمومی در بین آحاد جامعه باشد و مصرانه خواستار حضور مبارک منجی بشریت باشیم. چرا جامعه ما باید جامعهای غافل از حضور و نیاز به وجود امام عصر (عج) باشد؟
امام جمعه بندر انزلی با تاکید بر اینکه بخش قابل توجه این مساله متوجه مسوولان است و باید فضایی ایجاد شود که جامعه به سمت درخواست قلبی ظهور برود، گفت: مسوولان باید با اقدامات و ارشاد و فضاسازی مناسب، جامعه را برای پذیرش ظهور آماده کنند.
حجتالاسلام شمسالدین با اشاره به اینکه بر در و دیوار جامعه اسلامی باید یاد خدا باشد، تاکید کرد: غرق در تبلیغات دنیای مادی شدیم و خاصیت دنیاگرایی این است که انسان را از یاد خدا و آخرت غافل میکند. باید مسوولان امکانات و ابزار جامعه اسلامی را در مسیر رشد و ظهور قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه عدهای بهانه میآورند که تبلیغات و بنرهای تبلیغاتی سطح شهر متعلق به بخش خصوصی است، تصریح کرد: مگر بخش خصوصی نباید در راه تبلیغات دینی گام بردارد؟ این اغماضها از سوی مسوولان اصلا قابل چشمپوشی نیست.
حجتالاسلام شمسالدین با اشاره به اینکه ما در قبال درک عظمت حضور مهدی موعود (عج) همانند طفل صغیر هستیم که ارزش این خلا را نمیدانیم، گفت: اگر کسی بلوغ فکری پیدا کرده باشد از این دوری رنج میبرد و نمیتواند آن را تحمل کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰