تکیه بر اقتصاد داخل / قوانین به نفع تولیدکننده بازنگری شود
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای تحقق شعار سال و منویات رهبری، یک سری مسائل در کلان کشور و یک سری مسائل در استان باید دنبال شود، گفت: قوانین باید به گونهای تدوین یا بازنگری شوند که از کارفرما حمایت کند. حسین خسروی در گفتوگو با ایسنا
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای تحقق شعار سال و منویات رهبری، یک سری مسائل در کلان کشور و یک سری مسائل در استان باید دنبال شود، گفت: قوانین باید به گونهای تدوین یا بازنگری شوند که از کارفرما حمایت کند.
حسین خسروی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: چندین سال است که محوریت نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری اقتصاد بوده و این امر حاکی از اهمیت این موضوع است.
وی با بیان اینکه همه مردم و به ویژه مسئولان باید حواسشان جمع باشد که این شعار تشریفاتی نیست، افزود: این نامگذاری مقدمات و وسایل کار بوده؛ لازم است اما کافی نیست.
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس با بیان اینکه کفایت این است که به سمت عملیاتی شدن این شعارها پیش رویم و از تشریفات خارج شویم، تصریح کرد: تولید باید از مصرف مهم تر باشد.
خسروی در خصوص تعاملات با دنیا نیز ادامه داد: عایدات ما از برجام این بود که مردم و مسئولان درس بگیرند که به آمریکاییها و اروپاییها نمیتوان اعتماد کرد و باید روی پای خود بایستیم.
وی با بیان اینکه تجربه سالها نشان داده که باید به خود تکیه کنیم و این همان درس اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: تکیه بر اقتصاد داخل اولین راه جهش تولید است؛ رابطه با دنیای خارج نیز باید داشته باشیم، اما باید تنظیم شده باشد.
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس با بیان اینکه صحنههای عبرت آموزی فراوان است اما عبرت آموزان کم هستند، افزود: اولین عامل جهش تولید این است که بیش از گذشته به درون خود اعتماد کنیم.
خسروی با بیان اینکه برای پیاده سازی شعار سال به تحقیقات کافی نیاز است، تصریح کرد: در داخل باید وحدتی بین نیروهای سیاسی کشور و سه قوه وجود داشته باشد.
وی بیان اینکه اگر مجلس قانونی را برای تولید تنظیم کند اما دولت در زمان لازم اجرا نکند و یا برعکس مجلس با دولت همراه نباشد با تحقق شعار سال نمیرسیم، اظهار کرد: دومین عامل جهش تولید وحدت جناحهای سیاسی است؛ درست است که اختلاف سلیقه بوده و وجود دارد و طبیعی است اما باید مدیریت شود.
خسروی بیان کرد: حضرت علی(ع) میفرمایند: «به تضارب آرا بپردازید، رأی حق و استوار از آن زاییده میشود»؛ بنابراین اگر با این دیدگاه کشور را مدیریت کنیم از سرمایهها و منابع نظام استفاده بهتری خواهد شد.
وی با بیان اینکه اگر هرکسی وظیفه خود را به رستی انجام دهد و مجوزهای تولید به معنای عملی آن آسان شود، بسیاری از موانع برطرف خواهد شد، ادامه داد: سرمایهها گاهی زیر زمین میماند و بارور نمیشود.
خسروی اظهار کرد: در خراسان جنوبی در ستاد توسعه خاوران، استاندار به مسئولان ابلاغ کرده است که ظرف ۱۵ روز باید پاسخ سرمایه گذار را بدهند.
وی با بیان اینکه در بحث تولید گاهی تعدد بخشنامهها به معنای نفی بخشنامههای قبلی است و جلوی تولید را می گیرد، افزود: در کنار آن اقتصاد درونی باید بارور شده و نیروهای خود را باور کنیم.
خسروی بیان کرد: یکی از ثمرات انقلاب این بود که مدیران اجرایی “ما میتوانیم” را باور کنند و اکنون این باور حداکثری نیست.
وی با بیان اینکه پس از سالهای انقلاب، جمهوری اسلامی ایران در بحثهای مختلف نظامی، هستهای و موشکی و پزشکی پیشرفتهای بسیاری کرده است، افزود: این قدرت نتیجه باور خود در این سالهاست.
خسروی با بیان اینکه برای تحقق شعار سال و منویات رهبری، یک سری مسائل در کلان کشور و یک سری مسائل در استان باید دنبال شود، اظهار کرد: قوانین باید به گونهای باشد که از کارفرما حمایت کند.
وی خاطرنشان کرد: وظیفه اصحاب رسانه نیز در این سال سنگین است؛ آنان باید پای حرف دل تولیدکننده در رشتههای مختلف بنشینند و عوامل جهش تولید را بررسی و موانعی که گاهی مشترک است را مطالبه کنند.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰