رشد ۴۰ درصدی خوابگاههای متاهلی دانشگاههای علوم پزشکی طی دو سال گذشته
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در این مدت دو سال تلاش زیادی کردیم تا شاخص خوابگاههای متاهلی را در دانشگاههای علوم پزشکی افزایش دهیم که در نهایت اگرچه این شاخص حدود ۴۰ درصد افزایش یافت اما در مجموع این وضعیت در کل کشور از نظر کمی در دانشگاههای علوم پزشکی در شرایط خوبی
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در این مدت دو سال تلاش زیادی کردیم تا شاخص خوابگاههای متاهلی را در دانشگاههای علوم پزشکی افزایش دهیم که در نهایت اگرچه این شاخص حدود ۴۰ درصد افزایش یافت اما در مجموع این وضعیت در کل کشور از نظر کمی در دانشگاههای علوم پزشکی در شرایط خوبی نیست.
به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری در بازدید از دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) با بیان اینکه طی دو سال گذشته، تمام تلاش ما در حوزه خوابگاهی استفاده از پتانسیل و ظرفیت، وامهای بانکی جهت ساخت و خرید خوابگاههای دانشجویی بوده است، بیان داشت: در این خصوص از مدیران عامل بانکهای ملت، رفاه و صادرات که به ما کمک کردند تا دانشگاههای بسیاری از این طریق بتوانند خوابگاه خود را ساخته و یا خوابگاهی را بخرند تشکر میکنم.
وی افزود: در این مسیر طی این مدت، ۱۵ خوابگاه افتتاح شده است که تعدادی از این خوابگاهها به همت بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به مرحله افتتاح رسیده است و ۱۳ خوابگاه را در طرح ملی برنامه و بودجه در دست ساخت داریم، همچنین ساخت ۱۳ خوابگاه نیز با بنیاد ۱۵ خرداد طی تفاهمنامهای در دستور کار است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پایان گفت: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در حال حاضر حدود ۶۰ واحد خوابگاه متاهلی دارد، که تلاش دارند بلوکهای بیشتری به این تعداد افزوده شود.
۵ خوابگاه دانشجویی، اسکان دانشجویان علوم پزشکی بقیهالله(عج) را عهدهدار هستند
دکتر حسین شمس کوشکی در حاشیه این بازدید در گفتوگو بامفدا، بیان داشت: خوابگاه در دست احداث بصیر با ۱۰ طبقه مسکونی، با ظرفیت ۹۸۰ دانشجو، ویژه پسران، نیمه دوم امسال افتتاح خواهد شد. این خوابگاه هم اکنون با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال تکمیل و ساخت است و تلاش میکنیم این خوابگاه دانشجویی را پاییز امسال به بهرهبرداری برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: بدون شک با راهاندازی و بهرهبرداری از خوابگاه دانشجویی، خیلی از دانشجویان پسر ساکن خوابگاههای ما، در این محل متمرکز خواهند شد و به نوعی مشکل پراکندگی خوابگاههای دانشگاه مرتفع میشود. خوشبختانه به لحاظ بعد مسافت، این خوابگاه در نزدیکی پردیس دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله قرار دارد و مشکلی به لحاظ ایاب و ذهاب و بعد مسافت وجود ندارد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) در خصوص امکانات رفاهی و جانبی این خوابگاه در دست احداث گفت: هزینه اعتبار این خوابگاه دانشجویی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ستاد مشترک و دانشگاه تامین شده است و تاکنون برای احداث این پروژه بزرگ عمرانی، حدود ۸۵۰ میلیارد هزینه شده است. این خوابگاه دانشجویی دارای امکاناتی چون، اتاق اینترنت، شوتینگ، روفگاردن، باشگاه ورزشی، نمازخانه، سالن غذاخوری، سلف سرویس، اتاق استراحت، اتاق مشاوره، کتابخانه، فضاهای فرهنگی و… میباشد.
وی در ادامه در خصوص ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان دستیاری طی سالهای گذشته در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: ابلاغ ثبتنام بیمه تامین اجتماعی به دانشگاههای علوم پزشکی اعلام شده است و این مهم در کنار بیمه سلامت، بیمه تکمیلی و وام دستیاری میتواند به دستیاران و دانشجویان فعال در فضای بالین بیماران کمک کننده باشد.
معاون وزیر بهداشت در خصوص ارایه وام به دانشجویان خصوصا دانشجویان دستیاری به استفاده از ظرفیت صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اشاره و خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ازای دانشجویان خود، سرمایهای را در صندوق رفاه دانشجویان قرار داده است، که این پول در طول زمان علاوه بر اینکه رشد خواهد کرد، دست دانشگاه را در ارایه تسهیلات به دانشجویان خود بازتر میکند.
لاری افزود: اگر برای ساخت خوابگاه متاهلی دارای مشکل هستید، با این سرمایهگذاری میتوان وام بیشتری را در اختیار دانشجویان متاهل قرار داد و میتوان از طریق قانونی از حمایتهای این صندوق بهرهمند شد. از طرفی میتوان از ظرفیت خیران نیز استفاده کرد که در این خصوص نیز، صندوق رفاه دانشجویان جلساتی را با خیران داشته است، اما همچنان فرهنگسازی در خصوص حضور خیران در حوزه فرهنگی، رفاهی و دانشجویی مانند ساخت خوابگاه دانشجویی، مجموعههای ورزشی و … آنگونه که باید دیده نمیشود.
به گزارش مفدا، لاری تاکید کرد: خوابگاه در دست ساخت دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله با ظرفیت هزار دانشجو تقریبا مراحل پایانی ساخت خود را پشت سر میگذارد و دارای امکانات رفاهی خوبی برای دانشجویان است، ما نیز تلاش داریم برای ایجاد فضاهای مناسب محوطه سازی و ساخت فضاهای فرهنگی در این خوابگاه کمک لازم را داشته باشیم.
وی اضافه کرد: تلاش داریم تا این دانشگاه را از امکانات رفاهی از جمله وامها و تخصیصهایی که برای همه دانشگاهها دیدهایم بهرهمند کنیم، زیرا بیمارستان بقیه الله در دوره مبارزه با کرونا، یکی از بزرگترین بیمارستانهای مبارزه با کرونا در کشور بوده است و این وظیفه ما را در حمایت از این دانشگاه سنگینتر میکند. در این دانشگاه، دانشجویان فعال خوبی داریم که در مجمعهای کانونهای فرهنگی در حال فعالیت هستند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پایان گفت: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در حال حاضر حدود ۶۰ واحد خوابگاه متاهلی دارد، که تلاش می شود بلوکهای بیشتری به این تعداد افزوده شود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰