شماره جدید نشریه دانشجویی «ندا» منتشر شد
شماره سوم نشریه دانشجویی «ندا»؛ دو فصلنامه علمی دانشجویی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور منتشر شد. “تولید شیر سالم رهیافت حضور متخصصان علوم دامی در صنعت گاو شیری است”، “پروتئین های آب پنیر”، “تاثیر تنش حرارتی بر تولید شیر، ایمنی و سلامت پستان در گوسفند”، “بهبود کیفیت فرآورده های
شماره سوم نشریه دانشجویی «ندا»؛ دو فصلنامه علمی دانشجویی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور منتشر شد.
“تولید شیر سالم رهیافت حضور متخصصان علوم دامی در صنعت گاو شیری است”، “پروتئین های آب پنیر”، “تاثیر تنش حرارتی بر تولید شیر، ایمنی و سلامت پستان در گوسفند”، “بهبود کیفیت فرآورده های لبنی با پرورش دام تراریخته”، “CIP در صنایع لبنی”، “پیشگیری و کنترل ورم پستان در گاوه ای شیری”، “باقیمانده آنتی بیوتیکی در شیر؛ چالش ها و راهکارها”، “پاتوژنی و سببشناسی و پیشگیری از کبد چرب در گاو شیرده”، “آلودگی Cryptosporidiosis در مزارع پرورش دام”، “مروری بر آفلاتوکسین M۱ در شیر، عواقب و کنترل آن”، “تکنولوژی تولید کشک”، “طرح پرورش شتر پرواری و داشتی و فرآوری شیر شتر”، “آلودگی آفلاتوکسین ها در شیر فرموله شده اطفال، شیر مادر، شیر و محصولات لبنی ایرانی”، “اهمیت مصرف لبنیات در بارداری” و “چالشهای صنعت غذا” از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می خوانیم.
نشریه دانشجویی «ندا» به صاحب امتیازی دانشجویی اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور و مدیر مسئولی محمد فلاح و سردبیری مهدی عبادی به صورت دوفصلنامه منتشر می شود.
منبع: ایسنا
نشریه دانشجویی «ندا» به صاحب امتیازی دانشجویی اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور و مدیر مسئولی محمد فلاح و سردبیری مهدی عبادی به صورت دوفصلنامه منتشر می شود.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰