کد خبر : 131797
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 آذر 1400 - 23:47
-

شکواییه پزشکان خراسان شمالی از اجرای طرح نسخ الکترونیکی

شکواییه پزشکان خراسان شمالی از اجرای طرح نسخ الکترونیکی

ایسنا/خراسان شمالی طرح پزشک خانواده سال هاست که اجرای آن در کشور مطرح است اما برای اینکه این طرح به مرحله اجرا درآید باید زیرساخت های لازم نیز مهیا شود. یکی از اقداماتی که برای اجرایی شدن این طرح هم اکنون در حال اجرا شدن است موضوع نسخ الکترونیکی است اما از زمان اجرایی شدن آن

شکواییه پزشکان خراسان شمالی از اجرای طرح نسخ الکترونیکی

ایسنا/خراسان شمالی طرح پزشک خانواده سال هاست که اجرای آن در کشور مطرح است اما برای اینکه این طرح به مرحله اجرا درآید باید زیرساخت های لازم نیز مهیا شود.

یکی از اقداماتی که برای اجرایی شدن این طرح هم اکنون در حال اجرا شدن است موضوع نسخ الکترونیکی است اما از زمان اجرایی شدن آن صدای بسیاری از پزشکان را نیز درآورده است و بسیاری از پزشکان نسبت به اجرای آن گلایه مند هستند بطوریکه یکی از مسئولان بهداشت و درمان خراسان شمالی طی چند روز گذشته اعلام کرده است که اگر روند اجرای این طرح به شکل کنونی پیش رود این دغدغه وجود دارد که دیگر پزشکان تمایلی به انعقاد قرار داد با سازمان های بیمه گر نداشته باشند و در این صورت در وهله نخست مردم ضرر خواهند کرد.

زیرساخت لازم برای اجرای طرح نسخ الکترونیکی در خراسان شمالی وجود ندارد

دکتر محمد حسین انصاری مود رئیس نظام پزشکی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه سیستم های بیمه گر در حال تحول هستند و این تحول بسیار خوب است، گفت: اما هر تحولی باید در زمان مناسب خود صورت گیرد.

وی تاکیدکرد: طرح پزشک خانواده بالاخره باید اجرایی شود که لازمه اجرای آن، این است که پرونده های الکترونیک تشکیل شود و برای تشکیل آن طرح نسخ الکترونیکی طی یکی دو سال اخیر به مرحله اجرا درآمد.

انصاری مود تصریح کرد: اما این طرح زمانی در خراسان شمالی اجرایی شده است که زیرساخت های لازم برای انجام آن فراهم نیست و گاهی اوقات نوشتن یک نسخه الکترونیکی زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد که نتیجه آن ازدحام در مطب ها در زمان کرونایی است.

اجرای شتاب زده طرح نسخ الکترونیکی مورد نقد پزشکان است

وی خاطرنشان کرد: جامعه پزشکی مخالفتی با اجرای طرح نسخ الکترونیکی ندارد اما اجرای شتاب زده آن مورد نقد پزشکان است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اشکال در نرم افزاری که از سوی بیمه ارائه شده، سرعت کند اینترنت و …. مشکلاتی است که پزشکان هنگام نوشتن نسخه الکترونیکی با آن مشکل دارند.

وی با اشاره به اینکه قرار بر این است تا طی چند ماه آینده طرح حذف دفترچه های کاغذی در راستای طرح نسخ الکترونیکی انجام شود، تاکیدکرد: نگران آن روز هستیم که کاسه صبر پزشکان لبریز شود و دیگر هیچ تمایلی برای عقد قرار داد با سازمان های بیمه گر را نداشته باشند.

رئیس نظام پزشکی خراسان شمالی بیان کرد: در صورت بروز این مشکل، اولین گروهی که ضرر خواهند کرد، مردم هستند چراکه هزینه درمان آن ها چندین برابر می شود.

اعتقادی نسبت به نبود زیرساخت برای اجرای طرح نسخه الکترونیکی ندارم

سیدی مدیر کل تامین اجتماعی خراسان شمالی نیز در ادامه در گفت و گو با ایسنا، گفت: به این گلایه پزشکان که زیرساخت لازم برای اجرای طرح نسخ الکترونیکی وجود ندارد، اعتقادی ندارم.

وی افزود: مشکلی که در این میان وجود دارد این است که جامعه پزشکی برای اجرای این طرح همراهی نمی کنند.

سیدی در پاسخ به این سوال که مسئله ای که پزشکان مطرح می کنند آن است که نرم افزاری که از سوی بیمه تامین اجتماعی ارائه می شود، مشکل دارد، گفت: پزشکان مستقر در کلینیک های تامین اجتماعی چندین سال است که با این نرم افزار کار می کنند اما هم اکنون آن ها با این نرم افزار مشکلی ندارند.

وی افزود: اگر پزشکان با اجرای این طرح همراهی کنند یک سوم در زمان نسخه نویسی آن ها صرفه جویی می شود.

اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در حال حاضر اجباری نیست

جهانیان مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی خراسان شمالی همچنین در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر موضوع نسخه الکترونیکی جنبه پیشنهادی دارد و اجباری نیست، گفت: در حال حاضر نسخه نویسی به شکل های مختلف انجام می شود.

وی افزود: تعدادی از پزشکان نسبت به اینکه نرم افزار کند و یا اینترنت ضعیف است گلایه مند هستند که به آن ها اعلام شده که نسخه دستی در داخل دفترچه های بیمه بنویسند.

جهانیان ادامه داد: از سوی دیگر قرار بر این است تا به زودی طرح حذف دفترچه های دستی نیز انجام شود که در این صورت به پزشکان اعلام شده که اگر برای آن ها امکان نسخه پیچی الکترونیکی وجود ندارد بالای سربرگ مطب کد بیمار نیز نوشته شود هم بیمار می تواند از تعرفه های بیمه استفاده کند و هم خود پزشک حقوقش را از بیمه خواهد گرفت.

۴۰ پزشک در خراسان شمالی طرف قرار داد با بیمه نیستند

جهانیان تصریح کرد: در حال حاضر ۴۲۰ پزشک در خراسان شمالی طرف قرار داد با بیمه هستند و علاوه بر آن ۴۰ پزشک متخصص و فوق تخصص نیز در این استان وجود دارند که با بیمه قرار داد ندارند.

وی خاطرنشان کرد: تامین اجتماعی برای تسهیل در روند نسخه پیچی الکترونیکی آموزش ها را به صورت رایگان ارائه می دهد و از سوی دیگر این آموزش حتی در مطب ها انجام خواهد شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: ارائه تسهیلات به پزشکان برای خرید سیستم مورد نیاز از دیگر اقداماتی است که در راستای انجام این طرح انجام می شود.

وی تاکیدکرد: نسخه الکترونیکی اولین گام در تشکیل پرونده های الکترونیکی است و اجرای آن یکی از الزامات قانون ششم توسعه است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح