طراحی و تولید دستگاههای فرابنفش پُرتابل و ضدعفونی کننده خانگی
عکس دریافتی است. محققان دانشگاه صنعتی اصفهان در راستای مقابله با کرونا، دو محصول جهت ضدعفونی اشیاء، طراحی و تولید کردند. به گزارش ایسنا، محمدجواد براتی، مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، با اشاره به اقدامات دانش بنیان «گسترده، مؤثر و سازنده» محققان این دانشگاه پس از شیوع ویروس کرونا، گفت: این اقدامات در راستای مسئولیت
محققان دانشگاه صنعتی اصفهان در راستای مقابله با کرونا، دو محصول جهت ضدعفونی اشیاء، طراحی و تولید کردند.
به گزارش ایسنا، محمدجواد براتی، مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، با اشاره به اقدامات دانش بنیان «گسترده، مؤثر و سازنده» محققان این دانشگاه پس از شیوع ویروس کرونا، گفت: این اقدامات در راستای مسئولیت اجتماعی این دانشگاه، پشتیبانی از فعالیتهای ارزنده مجموعه بهداشت و درمان کشور و نیز حفظ و ارتقاء سلامت و آرامش روانی جامعه در حال انجام است.
وی با اشاره به تولیدات دانشبنیان پژوهشگران این دانشگاه در این عرصه، گفت: محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان در ادامه تلاشها به منظور مقابله با شیوع بیماری کرونا و پیشگیری از انتقال این ویروس، دستگاههای ارزشمندی را به منظور گندزدایی و ضدعفونی نمودن اشیاء مختلف ساخته و به تولید انبوه رساندهاند.
براتی افزود: دستگاه ضدعفونی کننده خانگی با بهرهگیری از پرتو فرابنفش و نیز دستگاه فرابنفش پرتابل با استفاده از فناوریهای نوین، دو محصول ارزشمندی است که به طور مجزا و توسط محققان این دانشگاه طراحی و ساخته شده است.
وی ادامه داد: در مهمترین اقدام و در یک تعامل بسیار خوب میان دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت فولاد مبارکه و با سرمایهگذاری این صنعت، یکی از بزرگترین و پیشرفتهترین خطوط تولید ماسکهای استاندارد N95 کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان در حال راهاندازی است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان به ویژگیهای منحصر بفرد این خط تولید ماسک اشاره کرد و گفت: تولید روزانه بالغ بر ۲۰ هزار ماسک استاندارد پنج لایه و شش لایه N95 با بالاترین کیفیت، تولید محصول در محیط کاملاً تمیز و ایزوله و بهرهگیری از سیستم مکانیزه و سطح اتوماسیون بالا، از جمله خصوصیات بارز این خط تولید است.
براتی، تصریح کرد: کل فرآیند طراحی و ایجاد این خط تولید پیشرفته توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان و با محوریت بنیاد حامیان این دانشگاه به انجام رسیده و پیش بینی میشود که حداکثر تا پایان فروردینماه به بهره برداری کامل برسد.
وی به تلاشهای دیگر متخصصان این دانشگاه در حوزه تولید ماسکهای استاندارد بهداشتی اشاره کرد و افزود: به همّت متخصصان پژوهشکدههای نانوفناوری و زیست فناوری این دانشگاه در شرکت نانوزیست صنعت اهورا که از جمله شرکتهای دانش بنیان رویشی دانشگاه صنعتی اصفهان است، خط تولید پارچههای نانو منطبق با استاندارد N95 طراحی، ساخته و راهاندازی گردید. این خط تولید نیز به طور روزانه، پارچههای استاندارد به منظور تولید بیش از ۱۵ هزار ماسک نانو را فرآوری و تولید میکند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، همّت اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان در تولید ماسکهای تنفسی را از دیگر تلاشهای محققان این دانشگاه در عرصه حمایت از بهداشت و سلامت جامعه برشمرد و بیان کرد: از نخستین روزهای شیوع کرونا در اسفندماه سال گذشته و با همکاری نزدیک دیگر شرکتهای توانمند صنعتی اصفهان که از دیگر رویشهای این دانشگاه است، روزانه بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ ماسک سه لایه مطابق با استانداردهای بهداشتی درحال تولید است.
وی به تلاشهای ارزنده دانشجویان در انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی نساجی این دانشگاه به منظور تولید گانهای استریل جهت ارائه به کادر درمانی کشور اشاره کرد و افزود: به همّت این دسته از دانشجویان و با همکاری خودجوش تعدادی از دانشجویان داوطلب، روزانه بیش از ۱۰۰ عدد لباس استریل بیمارستانی در دانشگاه صنعتی اصفهان تولید می گردد.
براتی اضافه کرد: این محصولات نیز که با تأیید معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت تولید می شود، از ابتدای سال جاری و با همکاری بیش از ۲۰ تن از دانشجویان، در یکی از کارگاههای دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان در حال تولید است.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰