طرح پایش مستمر وضعیت سلامت شهروندان مازندران اجرا میشود
ایسنا/مازندران تدوین طرح پایش مستمر وضعیت سلامت شهروندان مازندران (شکست کرونا) توسط جهاد دانشگاهی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، جمعیت هلال احمر، سپاه کربلای مازندران، ردههای بسیج پزشکان و بسیج محلات و سایر دستگاههای ذیربط در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای مازندران تصویب شد. جلسه هماهنگی تدوین طرح پایش مستمر وضعیت سلامت شهروندان مازندران
ایسنا/مازندران تدوین طرح پایش مستمر وضعیت سلامت شهروندان مازندران (شکست کرونا) توسط جهاد دانشگاهی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، جمعیت هلال احمر، سپاه کربلای مازندران، ردههای بسیج پزشکان و بسیج محلات و سایر دستگاههای ذیربط در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای مازندران تصویب شد.
جلسه هماهنگی تدوین طرح پایش مستمر وضعیت سلامت شهروندان مازندران در بحران کرونا که با رویکرد غربالگری و پیگیری سلامت شهروندان پیگیری میشود در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور رئیس و مدیران جهاد دانشگاهی مازندران، رئیس و مدیران دانشگاه علوم پزشکی مازندران، جانشین فرماندهی سپاه کربلای مازندران و معاونین جمعیت هلال احمر مازندران، نماینده پزشکان خانواده استان، بسیج اقشار دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده است.
در این نشست به موضوعاتی از قبیل نحوه انجام کار و نقش هر سازمان در پایش مستمر وضعیت سلامت افراد توسط پزشک خانواده و حمایتهای ثانویه نهادهای اجتماعی و ارگان های اجرایی و حمایتی پرداخته شد.
واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران و عضو قرارگاه فرماندهی ستاد مقابله با کرونا با بیان ضرورت احصاء نظرات دستگاههای فعال در طرح شکست کرونا گفت: در پیش نویس ارائه شده توسط جهاد دانشگاهی، اجرای طرح به در دو بخش کاملا تفکیک شده قابل ارزیابی درمانی و حمایتی تعریف شده است.
وی تصریح کرد: در بخش درمانی، با غربالگری شهروندان وضعیت آنها از نظر ابتلا بررسی میشود و کارهای درمانی صورت میگیرد و در بخش دوم با شناسائی نیازهای هر گروه از شهروندان چه آنهایی که معرفی به بیمارستان میشوند و چه آنهایی که درمانشان در منزل پیگیری و با کمک دستگاههای مشارکت کننده و دستگاههای حمایتی رفع نیازهای افراد مبتلا هم در زمینه درمان و هم در بعد اجتماعی، جهت ممانعت خروج از منزل پیگیری میشود.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران هدف از بیان مطالب مذکور را شناسائی میزان سطح مشارکت ارگانهای مختلف و تعیین وظایف هر ارگان برشمرد و افزود: شرط موفقیت طرح استفاده از پتانسیل تمام دستگاههای اجرایی به صورت منسجم و سازماندهی شده است تا برآیند تمام زحمات و تلاشها به یک هدف منتهی شود.
عبدالهیان ادامه داد: در این خصوص جهاد دانشگاهی روند کار و نقش دستگاهها را تدوین و نظارت خواهد کرد.
دکتر روحانیزاده معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در ادامه با بیان قابلیت کم نظیر مازندران از نظر وجود پزشک خانواده و سایر استعدادهای استانی تاکید کرد: در بحث غربالگری نیاز به نیروهای کمکی به صورت تمام وقت خواهیم داشت.
وی گفت: مساله تماس با خانوادهها و ثبت اطلاعات سلامت افراد در سامانه سلامت سیب را مهم ارزیابی کرد و اظهار کرد: پزشکان خانواده به خوبی به این کار اشرافیت دارند و در پشتیبانی از مریض و پیگیری کارهای درمانی تا تامین سلامتی افراد مهارت دارند.
معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران فاز دوم طرح پایش مستمر سلامت شهروندان را امری ضروری در فرآیند بهبودی مریض دانست و بیان کرد: افرادی که پا در این عرصه خواهند گذاشت باید مسئولیت پذیری داشته باشند تا خدمات به موقع انجام شود.
روحانیزاده با بیان اینکه شناسایی نیاز این افراد و انتقال به نیروهای پشتیبانی کننده ضرورت دارد، افزود: سامانه واسط ارتباط فاز شناسایی و غربالگری توسط پزشک خانواده را با نیروهای توانمند مستقر در محلات برقرار کرده و با مراجعه این نیروها به منزل مورد گزارش پزشک خانواده، به دریافت نیازمندیهای بیماران رسیدگی میکنند.
دکتر موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این جلسه نظرات خود را در ایجاد طرح مورد نظر بیان کرده و گفت: در این فرآیند همراهان بیمار یا کسانی که به نحوی درگیر هستند هم دیده شود.
وی خاطرنشان کرد: خانواده بیمار باید با بیمار در کمترین ارتباط باشند و پایش طوری باید طراحی شود که به طریق مختلف خانواده و افراد همراه بیمار برای خرید دارو و تمدید دفترچه و انجام امور مربوط به بیمار گمارده نشوند و اطمینان خاطر داده شود تا به قرنطینه خانگی بروند.
سرهنگ رضایی جانشین فرماندهی سپاه کربلا در ادامه نشست به قابلیت نیروی انسانی سپاه و بسیج در اجرای موفق طرح تاکید کرد و گفت: در هر محلی نیاز به نیروهای متخصص و مردمی باشد ما آمادگی خود را اعلام میداریم.
وی تصریح کرد: چنانچه ساختاری برای ایجاد ارتباط بین گروهها به وجود آید ما آماده هر گونه همکاری هستیم.
به گزارش ایسنا، در ادامه کارشناسان جهاد دانشگاهی، هلال احمر، پزشک خانواده و بسیج جامعه پزشکی نظرات خود را در خصوص ضرورت های طرح ارائه کردند و مقرر شده است با تصویب نهایی طرح در ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا مازندران، پایش مستمر وضعیت سلامت شهروندان تا پایان رفع بحران با ایجاد کارگروه های شهرستانی به محوریت فرماندار و مشارکت دستگاههای ذیربط انجام پذیرد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰