فعال سازی ۴۱ واحد صنعتی راکد در استان سمنان
ایسنا/سمنان رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان گفت: ۴۱ واحد تولیدی راکد و غیر فعال استان از ابتدای سالجاری تاکنون با رفع موانع و مشکلات، به چرخه فعالیت و تولید بازگشتند. علی تشنه دل با اعلام این خبر ، افزود: در هشت ماهه امسال ، ۴۱ واحد تولیدی که به دلایل مختلف تعطیل و از چرخه تولید حذف
ایسنا/سمنان رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان گفت: ۴۱ واحد تولیدی راکد و غیر فعال استان از ابتدای سالجاری تاکنون با رفع موانع و مشکلات، به چرخه فعالیت و تولید بازگشتند.
علی تشنه دل با اعلام این خبر ، افزود: در هشت ماهه امسال ، ۴۱ واحد تولیدی که به دلایل مختلف تعطیل و از چرخه تولید حذف شده بودند، احیا و به عرصه تولید و اشتغال بازگشتند.
وی با اشاره به سیاست های سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان در تحقق شعار سال و بهبود فضای کسب و کار تصریح کرد: اولویت های اصلی سازمان بر محورهای تاکید بر ساخت داخل و پشتیبانی و مانع زدایی در واحدهای تولیدی استان بمنظور تحقق رونق و جهش تولید ، اجرای طرح های نیمه تمام ، افزایش صادرات و مدیریت واردات و تنظیم بازار است که باید بر اجرای این سیاست ها هم فکری و همکاری از سوی سایر دستگاه های اجرایی واقتصادی استان صورت پذیرد.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه چالش های بسیاری در بخش صنعت ، معدن و تجارت استان وجود دارد اظهار کرد: در تمامی بخش ها باید آسیب شناسی انجام شود و در جهت پیگیری امور و رفع چالش ها و موانع راهکارهای موثر ارائه شود.
وی اظهار کرد: راه اندازی طرح های مهم و نیمه تمام یکی از اولویت های کاری این سازمان می باشد و در این راستا در هشت ماهه امسال ، ۸۷ طرح سرمایه گذاری نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در استان راه اندازی و به چرخه تولید استان اضافه شدند.
تشنه دل ادامه داد: یکی دیگر از موضوعات مهمی که در این مدت توسط سازمان صمت پیگیری شده است افزایش تولید در واحدهایی می باشد که کمتر از ظرفیت فعالیت می کنند که در اینخصوص طی این مدت با رفع موانع و انجام پشتیبانی های مالی و بانکی در ۱۰۴ واحد تولیدی استان افزایش تولید انجام گرفته است.
وی اضافه کرد: تعطیلی فعالیت بنگاه های تولیدی و یا توقف روند تکمیل طرح های سرمایه گذاری، به دلیل مانع تراشی ها، مداخلات غیرضرور و یا ایجاد موانع توسط دستگاه های اجرایی و بانک های عامل به هیچ عنوان قابل پذیرش نبوده و دراین رابطه، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مسئولیت مستقیم دارد تا با استفاده از ظرفیت مرکز فوریت های رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه گذاری در استان و همکاری دستگاه های عضو کارگروه از بروز این رخداد درسطح استان به جد جلوگیری کند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰