مشارکت شیراز در طرح مگاپروژکت برای درمان کووید ۱۹
ایسنا/فارس معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از مشارکت این دانشگاه در پروژه تحقیقاتی مگا پروژکت، که از سوی سازمان بهداشت جهانی آغاز شده است، خبر داد. دکتر محسن مقدمی در جلسه ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از دو هفته گذشته پروژه تحقیقاتی «مگا پروژکت» از سوی سازمان بهداشت جهانی بر روی چهار
ایسنا/فارس معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از مشارکت این دانشگاه در پروژه تحقیقاتی مگا پروژکت، که از سوی سازمان بهداشت جهانی آغاز شده است، خبر داد.
دکتر محسن مقدمی در جلسه ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از دو هفته گذشته پروژه تحقیقاتی «مگا پروژکت» از سوی سازمان بهداشت جهانی بر روی چهار نوع درمان دارویی برای مبتلایان به کرونا ویروس در دنیا آغاز شده که در ایران نیز تهران و شیراز، اجرای این طرح را در دستور کار خود قرار داده اند و امید است این کار نقش مهمی در بهبود مراقبت های ما از بیماران داشته باشد.
پروتکل های بهداشتی برای فعالان اداری، بهداشتی و اجرایی، رصد و ارزیابی تاثیرگذاری طرح و شیوع بیماری، تدوین و اجرای فوری پروتکل های درمانی برای افراد مشکوک، بررسی وضعیت فضای فیزیکی نقاهتگاه های جدید در صورت نیاز، نحوه فعالیت درمانگاه های امام رضا(ع) و شهید مطهری، تامین نیازهای بهداشتی نیروهای امنیتی ناجا در طرح فاصله گذاری اجتماعی، ارسال نمونه های آزمایش ویژه کرونا ویروس به آزمایشگاه های مرجع در کوتاهترین زمان ممکن، بررسی وضعیت آزمایشگاه های استان، فعالیت های مراکز چهارگانه شیراز، نحوه توزیع ماسک به داروخانه ها و مراکز درمانی، کیت های آزمایشگاهی و اعتبارات، از جمله محورهای این نشست بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این جلسه بر سرعت بخشیدن به روند شناسایی و بیماریابی، به عنوان راهکاری مهم برای کنترل بیماری کووید۱۹ تاکید کرد.
دکتر مهرزاد لطفی در این نشست با تاکید بر تسریع در اجرای دقیق و منظم فرآیندهای شناسایی موارد مبتلا به کروناویروس، گفت: لازم است نمونه گیری از تمامی افراد در معرض خطر، اداری، بهداشتی، اجرایی و به ویژه کادر درمانی در بیمارستان ها و مراکز درمانی در دستور کار قرار گیرد.
او افزود: طرح کشوری فاصله گذاری اجتماعی از امروز در استان فارس نیز مانند دیگر مناطق کشور اجرایی می شود و در این مرحله تا ۲۰ فروردین ادامه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به بازدیدهای روز گذشته از مجموعه اورژانس فارس، مرکز اجرای آزمون های الکترونیکی، مرکز بهداشت شهدای والفجر و آزمایشگاه تشخیصی کرونا ویروس، نکات ارزیابی شده در این بازدیدها را بیان کرد.
تقویت آزمایشگاه های تشخیصی مولکولی ویژه کرونا ویروس از نظر تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی دیگر تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جمع اعضای این ستاد بود.
او پس از صدور دستورات لازم در خصوص توزیع ماسک به داروخانه ها، مراکز درمانی، مبادی ورودی و بسیج سلامت ادامه داد: لازم است پس از تایید رادیولوژیست مبنی بر مثبت بودن جواب سی تی اسکن های بیماران مشکوک به کروناویروس در مراکز درمانی، هر چه سریع تر این بیماران به بیمارستان های حضرت علی اصغر(ع) و شهید دکتر چمران انتقال داده شوند.
لطفی با بیان اینکه از زمان ورود ویروس کرونا در استان، چند کارگاه برای تولید ماسک با دانشگاه همکاری دارند، گفت: ما به عنوان متولیان امر بهداشت و درمان استان قدردان زحمات آنان هستیم و پس از برون رفت از این بحران نیز دانشگاه علوم پزشکی شیراز با شرکت هایی که در زمان بحران از نظر تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی به کمک مجموعه سلامت آمدند، همکاری خواهد داشت.
در این نشست از دو شرکت تولیدکننده ماسک در استان و دکتر «امیر آزادی» رییس دانشکده داروسازی به پاس مشارکت در تولید محلول ضدعفونی کننده قدردانی شد.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰