مشکلات کشوری مالیات دامنگیر تولیدکنندگان یزدی
ایسنا/یزد در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصصوی که با حضور نمایندگانی از اداره مالیات کشور و اتاق اصناف ایران برگزار شد، مسئولان یزدی از رفع مشکلات استانی و در حیطه اختیارات خبر دادند و نسبت به رفع نشدن مشکلات کشوری گلایه کردند. «محمدعلی طالبی» استاندار یزد در نشست شورای گفت و گوی
ایسنا/یزد در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصصوی که با حضور نمایندگانی از اداره مالیات کشور و اتاق اصناف ایران برگزار شد، مسئولان یزدی از رفع مشکلات استانی و در حیطه اختیارات خبر دادند و نسبت به رفع نشدن مشکلات کشوری گلایه کردند.
«محمدعلی طالبی» استاندار یزد در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که روز گذشته در اتاق بازرگانی یزد برگزار شد، با بیان این که خوشبختانه تعامل خوب اداره مالیاتی استان با صنایع و تولیدکنندگان در یزد را مورد تایید است، گفت: این موضوع میتواند زمینه رفع مشکلات را فراهم کند.
وی افزود: مباحثی که در سطح استان قابل رفع و حل و فصل بودند، پیگیری شده اما برخی مسائل کشوری است و انتظار میرود که سازمان امور مالیاتی تولیدکنندگان و صنعتگران را مورد ملاحظه بیشتری قرار دهند.
استاندار یزد با بیان این که در استان یزد با همکاری و همراهی و تعامل نمایندگان استان امکان استفاده از ظرفیت این مجمع وجود دارد، تصریح کرد: اراده سازمان امور مالیاتی در این زمینه هم اهمیت بالایی دارد.
لزوم شفاف سازی در مالیات
«محمدصالح جوکار» رییس مجمع نمایندگان استان یزد با بیان این که اگر بحث مالیات شفاف شود و درست اخذ و هزینه شود، واقعا تولیدکنندگان خود راغب به پرداخت مالیات هستند، گفت: در مجلس نهم کل مالیاتی که استان یزد پرداخت میکرد ۱۲۰ میلیارد تومان بود اما این مبلغ اکنون ۱۰ برابر شده اما مسئله اینجاست که این اعتبار به استان برنمیگردد.
نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که جایگاه یزد در بحث مالیات در کشور کجاست؟ گفت: ما بیشترین مالیات را پرداخت میکنیم و در مقابل کمترین بازگشت پول را داریم که این مسئله غیرقابل قبول است.
وی با بیان اینکه قانون کلی است و ساز و کارهای اجرایی را دولت اعلام میکند، گفت: بارها از سوی دولت گفته شده که ما در حسابهای مردم سرک نمیکشیم ولی واقعا این کار انجام میشود.
این مسئول با بیان این که بسیاری از بنگاههای اقتصادی با درامدهای هزاران میلیاردی فرار مالیاتی دارند، گفت: این در حالی است که به واحدهای کوچک فشار بسیار زیادی برای پرداخت مالیات وارد میشود.
وی با بیان اینکه اکنون نیز با این مشکل در استان یزد مواجه هستیم، تصریح کرد: اداره مالیاتی باید هزاران میلیارد به واحدهایی که در مناطق محروم سرمایهگذاری کردهاند برگرداند، چرا این موضوع را پیگیری نمیکنیم؟
لزوم توجه به مشوق خوش حسابان
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امکانات و زیرساخت لازم برای صندوقهای الکترونیک فروشگاهی در کشور نیست، گفت: چرا وقتی زیرساختها را نداریم به سر مردم و بخش خصوصی فشار وارد میکنیم در حالی که هنوز بسترهای دولت الکترونیک را نداریم.
جوکار به موضوع مطرح شده در ارتباط با مشوق خوشحسابان اشاره کرد و گفت: معمولا ما برای افراد بدحساب مهلت و مشوق در نظر میگیریم ولی برای خوش حسابها چنین تشویقهایی نداریم.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلاتی که در ایام شیوع کرونا برای اصناف به وجود آمده افزود: سازمان مالیاتی نباید برای اصناف در این ایام فشار مضاعف بیاورد و به مشکلات آنها بیافزاید بلکه باید حمایتهای لازم برای رفع مشکلات اصناف و به دنبال آن عموم مردم را انجام دهیم.
تولیدکنندگان؛ سربازان بدون سلاح
«محمدرضا دشتی اردکانی» نماینده مردم اردکان در مجلس اظهار کرد: چندین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی برگزار شده ولی خروجی قابل توجهی نداشته است.
وی افزود: درد و دلهای مختلفی مطرح و نظراتی بیان میشود اما این مسائل خروجی مناسبی ندارند لذا این چنین جلسات بدون دستاورد و خروجی فایدهای ندارد.
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما تولیدکنندگان را سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی میدانیم ولی آیا سرباز بدون اسلحه میتواند در برابر دشمن ایستادگی کند؟
دشتی اردکانی خاطرنشان کرد: اینکه اینجا در مورد مالیاتهای ۹۲ و ۹۳ و ۹۴ صحبت کنیم در شرایط فعلی واقعا عجیب است و صرفا مانعی در سر راه تولید و صنعت است، به جای این مسائل به سمت رفع مشکلات تولیدکنندگان حرکت کنیم.
مانع پشت مانع در سال مانع زدایی
«محمدرضا قمی» رییس اتاق بازرگانی استان یزد با بیان این که مشکل اصناف و فعالان اقتصادی مربوط به صندوقهای مکانیزه است، گفت: در سال ۱۴۰۰ بنا به فرموده رهبری باید موانع از تولید برداشته شوند و با توجه به مشکلات متعدد خصوصا تحریمها باید اهتمام لازم در این باره انجام شود اما شاهد موانعی مانند مشکلاتی در صدور چک و آماده نبودن زیرساختهای لازم هستیم.
وی یاداور شد: واحدهای صنعتی کوچک و متوسط فروشی مویرگی دارند و چگونگی ثبت سیستمی این مسائل در سیستمها خصوصا ثبت چکها در سیستم چالشی بزرگ در برابر تولید است و امروز هم به کاهش تولید منجر شده است.
قمی با بیان این که رفع مشکلات مالیاتهای اصناف باید در دستور کار قرار گیرد، گفت: ۴۵ هزار واحد صنفی در استان وجود دارد که مقولهپیگیری مشکلات انها در دست اقدام از سوی اتاق اصناف است.
وی با اشاره به این که در مجموع طبق واحدهای صنعتی و معدنی در استان با مسائل قانونی روبرو هستند، گفت: یکسری مسائل قانونی وجود که در این باره میتوان به قانون مالیاتهای مستقیم و مالیات ارزش افزوده اشاره کرد.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰