کاهش خاموشیهای برق با اجرای طرح هما در کردستان
معاونت بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: رسالت طرح هما کاهش مدت زمان رفع خاموشی به وسیله مکانیزه نمودن و هوشمند سازی عملیات رفع خاموشی از مرحله دریافت خاموشی تا رفع خاموشی توسط اکیپهای عملیاتی و همچنین افزایش دقت، سرعت و کیفیت رفع خاموشیها با حذف یا محدود سازی عوامل
معاونت بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: رسالت طرح هما کاهش مدت زمان رفع خاموشی به وسیله مکانیزه نمودن و هوشمند سازی عملیات رفع خاموشی از مرحله دریافت خاموشی تا رفع خاموشی توسط اکیپهای عملیاتی و همچنین افزایش دقت، سرعت و کیفیت رفع خاموشیها با حذف یا محدود سازی عوامل انسانی میباشد.
سید محمد فتحی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طرح هوشمند سازی واحدهای عملیات و اتفاقات به عنوان یکی از طرحهای تحول در بخش توزیع در سال جاری در برق کردستان به اجرا در میآید.
فتحی در تشریح این خبر عنوان کرد: طرح هما مدیریت کاهش زمان خاموشی، رفع عیب و ایمن سازی مسیر تغذیه فیدرها است که طی سال جاری توسط امور دیسپاچینگ و فوریتهای برق و واحدهای عملیات و اتفاقات این شرکت به بهره برداری میرسد.
وی ادامه داد: تعیین به صورت هوشمند برای کلیدهای قطع شده جهت تسریع در عملیات رفع خاموشی، تعیین و الویتبندی خاموشی و اعزام هوشمند اکیپهای حوادث و تعمیرات، تعیین مقادیر ENS و شاخصهای قابلیت اطمینان، بدون دخالت اپراتورها از دیگر مواردی است که با بهرهبرداری کامل از طرح هما اجرایی خواهد شد.
معاونت بهرهبرداری و دیسپاچینگ در ادامه افزود: هنگام رخداد خاموشی، مشترکان میتوانند از طریق سامانههایی چون مرکز تماس ۱۲۱، سامانه نرم افزار اطلاع رسانی تلفن همراه، سامانه پیامک و پرتال این شرکت، جهت پیگیری وضعیت و اطلاع از زمان رفع خاموشیهای خود اقدام نمایند.
وی افزود: با توجه به اینکه بخش بزرگی از اشکالات شبکه توزیع برق بر پایه گزارشات مشترکین و هم چنین تجهیزات مانیتورینگ شبکه قابل شناسایی است، استفاده از الگوریتمهای هوش ماشین میتواند باعث افزایش دقت و سرعت در خدمترسانی و استفاده بهتر از منابع گردد.
سید محمد فتحی خاطرنشان کرد: در طرح هما دو بخش اصلی مورد توجه قرار گرفته است، ابتدا دریافت درخواست رفع خاموشی یا عیب توسط مشترکین به صورت مکانیزه و در مرحله بعد اعزام اکیپهای اجرایی و عملیاتی و ثبت فعالیتهای میدانی در محل توسط اکیپهای اجرایی است.
فتحی در پایان یادآور شد: رسالت طرح هما کاهش مدت زمان رفع خاموشی به وسیله مکانیزه نمودن و هوشمندسازی عملیات رفع خاموشی از مرحله دریافت خاموشی تا رفع خاموشی توسط اکیپهای عملیاتی و همچنین افزایش دقت، سرعت و کیفیت رفع خاموشیها با حذف یا محدود سازی عوامل انسانی میباشد.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰