کد خبر : 165407
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 آذر 1400 - 17:57
-

زنبورداران آذربایجان غربی افت دما را جدی بگیرند

زنبورداران آذربایجان غربی افت دما را جدی بگیرند

مدیرکل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: زنبورداران استان جهت پیشگیری از خسارت های ناشی از سرما و کنترل عوامل بیماری‌زا به توصیه های مراقبتی توجه کنند و افت دما را جدی بگیرند.    به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، کامیار داهیم  طی نشستی با خبرنگاران افزود: گرما یا سرمای بیش از حد تحمل‌، بارندگی پیوسته

زنبورداران آذربایجان غربی افت دما را جدی بگیرند
مدیرکل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: زنبورداران استان جهت پیشگیری از خسارت های ناشی از سرما و کنترل عوامل بیماری‌زا به توصیه های مراقبتی توجه کنند و افت دما را جدی بگیرند. 
 
به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، کامیار داهیم  طی نشستی با خبرنگاران افزود: گرما یا سرمای بیش از حد تحمل‌، بارندگی پیوسته و زیاد‌، هوای ابری در بیشتر اوقات سال یا فصل مورد نظر‌، بادهای شدید‌، هوای شرجی یا مه آلود‌، افزایش یا کاهش ناگهانی درجه حرارت هوا و آلودگی غیرقابل تحمل هوا ممکن است زنبور‌داران را با ضرر مواجه کند. 
 
وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت بهداشت زنبورستان ها، مراقبت از کندوها، سلامت و بهداشت زنبوران، عدم استفاده خود سرانه از آنتی بیوتیک ها و دیگر داروها در مبارزه با آفات و بیماری ها ضروری است. 
 
وی همچنین با بیان اینکه باید زنبورداران با شرکت در کلاس های آموزشی از تهدیدهای بهداشتی آگاهی یابند، گفت: اطمینان از اینکه زنبورهای نر و ملکه از منابع قابل اعتماد و عاری از بیماری تامین می‌شوند، لازم است. 
 
داهیم با اشاره به اینکه اجرای موارد بهداشتی از ورود بیماری ها به داخل کندو جلوگیری می‌کند، گفت: کارگران، بازدیدکنندگان، وسایل نقلیه و تجهیزات می‌توانند عوامل بیماری زا را پخش کنند. 
 
وی ادامه داد: باید با افزایش مراقبت از کندوها، سلامت و بهداشت زنبورها به طور مرتب کنترل شود و دانستن عملکرد کندوها و زنبورهای عسل به شناسایی بروز بیماری های جدید و غیرمعمول کمک خواهد کرد. 
 
وی بیان کرد: زنبورداران باید بازدیدها و سوابق عملیات در زنبورستان را ثبت و بایگانی کنند زیرا بیماری‌ می‌توانند به سرعت افزایش یابد و مراقبت دائمی برای شناسایی زودهنگام بیماری های زنبوران عسل ضروری است. 
 
وی خاطر نشان کرد: کشاورزان و زنبورداران مواظب سمپاشی نابهنگام شکوفه های درختان میوه باشند و در ۱۰ تا ۱۵ روزی که درختان میوه شکوفه دارد، سمپاشی نکنند یا دست کم قواعد سمپاشی را رعایت کنند. 
 
داهیم گفت: از استقرار زنبورستان‌ها در سواحل دریا یا رودخانه جلوگیری شود و در شرایطی که بیماری‌های مسری در زنبورستان‌های همسایه مشاهده شد، حداقل فاصله لازم در هر منطقه برای هر زنبورستان به میزان ۶ کیلومتر رعایت شود. 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح