استقرار صدها نیرو و سامانه موشکی ژاپن در نزدیکی مرزهایش با چین و تایوان
مقام ارشد دفاعی ژاپن وجود طرحهایی برای استقرار ۵۰۰ تا ۶۰۰ پرسنل دفاع موشکی در یکی از غربیترین جزایر خود در اقیانوس آرام را تایید کرد. به گزارش ایسنا به نوشته نیوزویک، نوبو کیشی، وزیر دفاع ژاپن گفته است که دولت امیدوار است واحدهای موشکی ضد هوایی و ضدکشتی را در ایشیگاکی ، که بخشی
مقام ارشد دفاعی ژاپن وجود طرحهایی برای استقرار ۵۰۰ تا ۶۰۰ پرسنل دفاع موشکی در یکی از غربیترین جزایر خود در اقیانوس آرام را تایید کرد.
به گزارش ایسنا به نوشته نیوزویک، نوبو کیشی، وزیر دفاع ژاپن گفته است که دولت امیدوار است واحدهای موشکی ضد هوایی و ضدکشتی را در ایشیگاکی ، که بخشی از استان اوکیناوا است و انتهای زنجیره جزایر نانسی قرار دارد و ۱۸۵ مایلی تایوان و حتی نزدیکتر به جزایر مورد مناقشه سنکاکو قرار دارد، مستقر کند.
یومیوری شیمبون نوشت: کیشی گفت که زمانبندی اعزام، نهایی نشده است ، اما گفته میشود که وزارت دفاع تا پایان سال ۲۰۲۲ قصد دارد این کار را به پایان برساند. این مقام مسئول گفت که امکان استقرار واحدهای جنگ الکترونیکی اضافی در غربیترین جزیره، یوناگونی در ژاپن نیز به عنوان بخشی از بودجه دفاعی ۲۰۲۳ مورد بررسی قرار می گیرد.
در ماه آوریل ، کیشی از نیروهای ژاپنی در یوناگونی دیدن کرد و توضیح داد که میتواند سواحل تایوان را که کمتر از ۷۰ مایلی قرار دارد ، ببیند.
در صورت تحقق برنامهها ، ژاپن اولین زنجیره جزیره را با دفاع موشکی بیشتر در چهار جزیره اوکیناوا در غرب اقیانوس آرام ، از جمله میاکو و جزیره اصلی اوکیناوا که نیروهای آمریکا در آنجا مستقر هستند ، تقویت می کند. به نوشته یومیوری شیمبون ، نیروی زمینی اضافی احتمالاً پاسخی مستقیم به گسترش ناوگان دریایی دریای آبی چین است ، که در ماههای اخیر بین تنگه میاکو و بر اساس تمرینات در اقیانوس آرام حرکت کرده است.
این روزنامه مینویسد: واحد جدید “موشک زمین به کشتی و زمین به هوا” ، فعال میکند و واحد دیگر “در صورت وقوع یک فاجعه بزرگ یا حمله مسلحانه ، توان پاسخ اولیه را دارد. تحلیلگران میگویند چین در حال توسعه قابلیت هایی است که به عنوان قابلیت های ضد دسترسی منطقه (A۲/AD) شناخته می شوند.
در دکترین دفاعی سالانه ژاپن نگرانیهای جدی در مورد فعالیتهای گارد ساحلی چین در اطراف جزایر سنکاکو مطرح شده ، پکن با نام دیائویو بر این جزایر ادعا دارد. این سند همچنین برای اولین بار اشاره به امنیت تایوان داشت.
در هفته های اخیر ، توکیو سیگنالهای رسمی و غیر رسمی ارسال کرده است که نشان می دهد تداوم دموکراسی تایوان با امنیت ملی آن ارتباط تنگاتنگی دارد. وزارت خارجه چین به آنچه دخالت در امور داخلی خود میداند اعتراض کرده است.
کیشی روز دوشنبه به فایننشال تایمز گفت چین تلاش می کند “تایوان را تسخیر کند”. وی از اعضای جامعه بین المللی خواست تا خواستار صلح در تنگه تایوان شوند. وی گفت: “به جای برخورد مستقیم نظامی بین چین و تایوان ، جامعه بین المللی باید به بقای تایوان توجه بیشتری داشته باشد.”
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰