کد خبر : 78200
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 آبان 1400 - 21:07
-

۲۵ درصد از خاک ایران در شمار مناطق محروم / کاهش ۵۰ درصدی محرومیت

۲۵ درصد از خاک ایران در شمار مناطق محروم / کاهش ۵۰ درصدی محرومیت

ایسنا/خوزستان معاون توسعه مناطق روستایی و محروم کشور گفت: در سال ۸۸ حدود ۷۵ درصد از سرزمین ایران جزو مناطق محروم بود اما بر اساس آخرین آمارهای تاییدشده، اکنون حدود ۲۵ درصد از خاک ایران جزو مناطق محروم به شمار می‌آید و شاهد کاهش ۵۰ درصدی این محرومیت در کشور هستیم. محمد امید در نشست بررسی

۲۵ درصد از خاک ایران در شمار مناطق محروم / کاهش ۵۰ درصدی محرومیت

ایسنا/خوزستان معاون توسعه مناطق روستایی و محروم کشور گفت: در سال ۸۸ حدود ۷۵ درصد از سرزمین ایران جزو مناطق محروم بود اما بر اساس آخرین آمارهای تاییدشده، اکنون حدود ۲۵ درصد از خاک ایران جزو مناطق محروم به شمار می‌آید و شاهد کاهش ۵۰ درصدی این محرومیت در کشور هستیم.

محمد امید در نشست بررسی مناطق محروم خوزستان که امروز (۱۲ تیرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: اگر بخواهیم اصول آماری کشور را زیر سوال ببریم سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. در کشور جایی به اندازه معاونت توسعه روستایی، مدافع حقوق روستاییان نیست و وظیفه و رسالت ما حمایت از روستاییان است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ما در خصوص کمبودهایی که در مناطق محروم و روستایی وجود دارد با نمایندگان مجلس متفق هستیم و این مسائل را قبول داریم.

معاون توسعه مناطق روستایی و محروم کشور گفت: ۲۵ درصد از راه‌های روستایی کشور هنوز آسفالت نشده‌اند و حدود ۱۰ درصد از مناطق روستایی کشور هنوز گاز ندارند. حدود ۱۵ درصد از مراکز جامع سلامت روستاها نیز به بازسازی نیاز دارند.

امید بیان کرد: مشکلات مناطق محروم خوزستان مثل اندیکا، لالی و هفتکل مانند سایر مناطق محروم کشور است و عدم حضور در این مناطق، به معنای آن نیست که ما از مشکلات آن‌ها بی‌اطلاع هستیم بلکه مشکلات آن‌ها را می‌دانیم.

وی افزود: در سال ۸۸ حدود ۷۵ درصد از سرزمین ایران جزو مناطق محروم بود اما بر اساس آخرین آمارهای تاییدشده، اکنون حدود ۲۵ درصد از خاک ایران جزو مناطق محروم به شمار می‌آید و شاهد کاهش ۵۰ درصدی این محرومیت در کشور هستیم.

معاون توسعه مناطق روستایی و محروم کشور گفت: شاخص‌ها همان شاخص‌های گذشته است و تغییری در شاخص‌ها نداشته‌ایم و این آمار نیز توسط بخش‌های مختلف، به تایید رسیده است.

امید در خصوص نحوه توزیع اعتبارات برای مناطق محروم تصریح کرد: این نوع توزیع اعتبارات محرومیت‌زدایی در مرکز شاید در گذشته توجیه داشته است اما اکنون باید توزیع اعتبارات توسط استانداران انجام شود و ما نیز پیگیر این مساله خواهیم بود. مکاتبات متعددی در این زمینه انجام شده است و امیدواریم این مساله، اصلاح شود.

وی گفت: اعتبارات محرومیت‌زدایی مناطق باید در اختیار استان‌ها باشد تا آن‌ها خودشان تصمیم‌گیری کنند. در این زمینه با رئیس جمهور مکاتباتی انجام خواهیم داد تا در صورت امکان این اعتبارات توسط استان‌ها برای بخش‌های مد نظر توزیع شود.

معاون توسعه مناطق روستایی و محروم کشور افزود: مباحث خوزستان را به صورت ویژه و با تشکیل جلساتی در تهران پیگیری خواهیم کرد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور کربلا

banichap.com

دوره آموزش رپورتاژ آگهی

چاپ و بسته بندی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی

  سامسونگ  گوشی  

مارک  اینتل 

 گواهینامه  قرمز 

 گورمن  تبلت

  آیفون  طراحی  

لایکا  تایوان

  یوتیوب  دوربین 

 اندروید  تاشو

  چین  گلکسی  پیکسل 

 ساعت  ای‌بی

  هوشمند  سطح 

 جدید  شرکت 

 معرفی  تجاری

  طرح