تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 دی 1400 - 15:33
106 بازدید
کد خبر : 174121

گردشگری خراسان رضوی بر مبنای برنامه راهبردی عملیاتی توسعه می‌یابد

گردشگری خراسان رضوی بر مبنای برنامه راهبردی عملیاتی توسعه می‌یابد

ایسنا/خراسان رضوی معاون گردشگری اداره‌ کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی گفت: گردشگری خراسان رضوی بر مبنای پژوهش‌ها و برنامه راهبردی عملیاتی توسعه می‌یابد. یوسف بیدخوری در جلسه بررسی طرح راهبردی عملیاتی توسعه گردشگری استان خراسان رضوی که با حضور پژوهشگران پژوهشکده جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد:

گردشگری خراسان رضوی بر مبنای برنامه راهبردی عملیاتی توسعه می‌یابد

ایسنا/خراسان رضوی معاون گردشگری اداره‌ کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی گفت: گردشگری خراسان رضوی بر مبنای پژوهش‌ها و برنامه راهبردی عملیاتی توسعه می‌یابد.

یوسف بیدخوری در جلسه بررسی طرح راهبردی عملیاتی توسعه گردشگری استان خراسان رضوی که با حضور پژوهشگران پژوهشکده جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: اقدامات پژوهشی خوبی در پژوهشکده جهاد دانشگاهی مشهد صورت گرفته که همواره تصمیم‌ساز بوده و در اجرای برنامه‌های توسعه گردشگری نقش مهمی داشته است.

وی با بیان این که بر مبنای همین پژوهش‌ها تمرکز زدایی از مشهد در دستور کار قرار گرفته است، افزود: در برنامه راهبردی- عملیاتی اولویت اجرای برنامه‌های توسعه گردشگری در شهرستان‌ها مشخص شده و بر مبنای آن مسیر توسعه طی خواهد شد.

بیدخوری ادامه داد: با توجه به اینکه مشهد شهری بین‌المللی است، طرح‌ها و برنامه‌های اجرایی می‎تواند مسیر پیشرفت را هموار کند و توسعه مبتنی بر نیازهای بین‌المللی تعریف شود.

حسن زمانی بیدختی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی همچنین بر لزوم تداوم برنامه‌های راهبردی- عملیاتی تاکید کرد و یادآور شد: در این برنامه راهبردی- عملیاتی، ساختار سازمانی اداره‌کل با ماموریت‌ها نیز بررسی شده و متناسب‌سازی این ساختار با ماموریت‌ها یکی از ضرورت‌های پیش رو است.

مسعود رحمانی، مدیرامور شهرستان‌های اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی بر ضرورت دقت در داده‌های آماری تاکید کرد و گفت: نیازسنجی واحدهای اقامتی در مشهد و شهرستان‌ها یکی از مواردی است که در برنامه راهبردی- عملیاتی توسعه گردشگری باید انجام و اجرایی شود.

وی به پیوند و ارتباط بین صنایع‌دستی و گردشگری اشاره کرد و افزود: از حدود ۲۵۰ رشته صنایع‌دستی، حدود ۷۰ رشته صنایع‌دستی در خراسان رضوی فعال است و بیش از ۱۰ رشته مرتبط با زیارت است. باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم، امیدواریم عقب افتادگی‌هایی که کرونا نیز بر آن افزوده را با برنامه راهبردی و عملیاتی جبران کنیم.

سعید داغستانی، مدیر طرح و برنامه اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی خراسان رضوی نیز به نقش پژوهش‌های صورت گرفته در توسعه گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به این‌که متولیان اجرایی در ساختارهای اداری دچار روزمرگی می‌شوند، انجام پژوهش توسط مراکز دانشگاهی و پژوهشکده‌ها، سیاست‌های کلی را به مجریان یادآوری می‌کند.

وی با اشاره به برنامه راهبردی، عملیاتی توسعه گردشگری استان خاطرنشان کرد: در این برنامه دسته‌بندی‌های مختلفی صورت گرفته و تفکیک استانی و شهرستانی برای توسعه در نظر گرفته شده است.

بر اساس گزارش روابط ‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ ستی خراسان رضوی، در این جلسه حسین آقاجانی، مدیر طرح راهبردی، عملیاتی توسعه گردشگری خراسان رضوی نیز با اشاره به گزارش دستاوردهای پژوهش صورت گرفته در این برنامه اشاره کرد و گفت: نتایج این طرح پژوهشی به اداره ارائه شده است و برای تکمیل آن نیز از نظرات کارشناسی و اجرایی مدیران اداره‌کل استفاده خواهد شد.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.